Ciljani proizvodi

Nova formula Tonik za lice

Čistoća i ravnoteža za nečistu kožu

250 ml

Kako djeluje

Ima ciljano pročišćavajuće djelovanje na masnu i nečistu kožu te pomaže u sužavanju proširenih pora, suzbijajući presijavanje masne kože i ublažujući možebitne nepravilnosti.
Idealan kao dodatak za svakodnevnu beauty rutinu, za uravnoteženu kožu obavijenu ugodnim osjećajem svježine.

Kada koristiti

Za muškarce i žene koji imaju nečistu (mješovitu ili masnu) kožu sa sklonošću aknama.
Prikladan u svakoj dobi i idealan za kožu mladih, poput kože adolescenata, koja je posebno sklona  aknama i miteserima.
Cijenjen za upotpunjivanje svakodnevnog čišćenja kože lica no i za  brzu pomoć, primjerice kad niste kod kuće, u slučaju kože koja se masno presijava.
Za lice i za druge dijelove tijela podložne tegobama nečiste kože, poput ramena i leđa.

Sinergija prirode na koži

Formula se usredotočuje na pažljivo probrani sastojak: ekstrakt dobiven iz kore bijele vrbe, bogat funkcionalnim tvarima koje su zaslužne za značajno pročišćavajuće djelovanje, zahvaljujući  antibakterijskim svojstvima i učinku reguliranja proizvodnje sebuma, te za učinak ublažavanja i zaglađivanja.
Djelovanje ovog ekstrakta naglašeno je sadržanim hidrolatom hamamelisa, koji ima zaštitno i umirujuće djelovanje i adstringentni učinak, i ekstraktom ehinaceje, koja je poznata  zbog ublažujućeg djelovanja i stimuliranja prirodnih obrambenih mehanizma kože, u kombinaciji s mnogobrojnim drugim zaštitnim ekstraktima.
Savršena sinergija koja pruža proizvodu veliku učinkovitost,  za čišću i glađu kožu, ujednačenu, suzbijanje crvenilo i masnog presijavanja, no koja istovremeno  poštuje fiziologiju kože.

Zašto je tako poseban

Laboratorij Just odabrao je najindiciraniji kozmetički oblik  kako bi se naglasilo djelovanje proizvoda: lagan i svjež hidroalkoholni losion,  tonik čija je pročišćavajuća djelotvornost dobro tolerabilna za kožu zahvaljujući udjelu ublažujućih i zaštitnih biljnih ekstrakata  i dodatku derivata faktora prirodne hidratacije kože, tvari koja je prirodno prisutna u koži i koja pomaže u održavanju pravilne, uravnotežene vlažnosti kože.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više