Malva
sylvestris
Just-crni-sljez-sljez-deo-roll-on

Crni sljez

Sljez Deo Roll-on

Visoka učinkovitost protiv prekomjernog znojenja

50 ml

Kako djeluje

Deodorira kožu obavijajući je svježim cvjetnim mirisom, dugotrajno suzbijajući prekomjerno znojenje i nastanak neugodnih mirisa*.
Vrlo je nježan zahvaljujući njegovoj srži na bazi ekstrakta crnog sljeza i blago kremastoj teksturi  za idealan učinak koji miluje i najosjetljiviju kožu.

Kada koristiti

Za one koji traže dezodorans koji će nanijeti ujutro i osjećati se ugodno tijekom čitavog dana.
Za one koji su skloni obilnijem znojenju i nastanku neugodnih mirisa.
Za one koji prolaze kroz određena razdoblja, poput stanja stresa ili faza u ženskom ciklusu, a koje pospješuju rizik od nastanka neugodnih mirisa.
Za one koji imaju nježnu kožu koja je izložena svakodnevnom “stresu”, primjerice čestom pranju, kontaktu kože s raznim tkaninama, depilaciji.

Sinergija prirode na koži

U ovoj formuli glavnu ulogu ima sastojak koji je postao prava ikona u svijetu Justa, i privukao veliki interes znanstvene zajednice koja mu je samo u posljednjih 5 godina posvetila brojne kliničke studije: ekstrakt crnog sljeza.
Just dobro poznaje dragocjena svojstva ove biljke: vrlo je bogata sluzi, šećernim tvarima koje znaju zadržati vodu poput spužve, što je neophodno za održavanje kože hidratiziranom i zaštićenom. K tome, sadrži druge funkcionalne tvari koje imaju važno umirujuće i ublažujuće djelovanje: zato je tako ugodna za kožu sklonu svrbežu i pojavi crvenila.
Just spaja ovaj dragocjeni sastojak s laboratorijskim sastavnicama koje su visokoučinkovite i sigurne u području deodoriranja kako bi pružio pouzdanu zaštitu protiv nastanka neugodnih mirisa uz istovremeno poštivanje svih tipova kože.

 

Zašto je tako poseban

Ekstrakt crnog sljeza Just iznimno je bogat blagotvornim tvarima jer se dobiva pažljivim postupkom maceracije crnog sljeza porijeklom iz idealnog prirodnog okruženja.
Predan svom cilju dau cijelome svijetu osigura biljke najbolje kvalitete, laboratorij odabire   cvjetove vrste Malva sylvestris iz Kosova, zemlje poznate po dugoj tradiciji uzgoja ljekovitog bilja, koja se uzgaja prema organskim načelima. Cvjetovi se beru ručno i pažljivo suše, a sve to vrši specijalizirano i stručno osoblje: dobivena sirovina se potom obrađuje u Švicarskoj, kako bi se, pažljivim i sporim postupkom maceracije, dobio ekstrakt koji sadrži najbolji udio i koncentraciju funkcionalnih tvari.
K tome, suradnja Justa i lokalnog proizvođača, odabranog zbog njegovog iskustva i stručnosti,ima dodatni značaj po pitanju društvene odgovornosti, jer se njome jamče radna mjesta   stanovništvu koje je obilježeno teškom prošlošću.

* Kliničko ispitivanje provedeno u vanjskom laboratoriju na 20 dobrovoljaca uz mjerenja svakih 8, 24 i 48 sati na temelju 3 vrste ocjenjivanja: instrumentalno, kliničko i subjektivno pomoću upitnika samoprocjene.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više