Malva
sylvestris
Just-crni-sljez-sljez-krema

Crni sljez

Sljez krema

Intenzivna njega i zaštita, i u slučaju kuperoze

60 ml

Kako djeluje

Intenzivno hrani, štiti i umiruje kožu lica, prikladna za sve dobne skupine i u svako doba godine.
Osobito je primjerena za najsušu kožu i onu sklonu rozacei, posebnoj vrsti dermatitisa koju karakterizira crvenilo, a njegova najpoznatija faza je kuperoza.
Zahvaljujući njezinoj gustoj konzistenciji, ostavlja na koži osjećaj obavijajuće i ugodne zaštite.

Kada koristiti

Za sve tipove kože, a osobito za suhu i osjetljivu kožu, primjerice onu na kojoj se brzo pojavljuje crvenilo.
Kada koža lica zahtijeva više njege i zaštite od vanjskih utjecaja: ako se primjerice puno vremena provodi na otvorenom, u teškim klimatskim uvjetima, na visokim nadmorskim visinama, i u posebnim uvjetima izloženosti vjetru i hladnoći.
Za one koji vole kreme za lice bogate i guste konzistencije, i koji preferiraju omekšavajući učinak u odnosu na anti-age funkciju.

Sinergija prirode na koži

U ovoj formuli glavnu ulogu ima sastojak koji je postao prava ikona u svijetu Justa i privukao veliki interes znanstvene zajednice koja mu je samo u posljednjih 5 godina posvetila brojne kliničke studije: ekstrakt crnog sljeza.
Just dobro poznaje dragocjena svojstva ove biljke: vrlo je bogata sluzi, šećernim tvarima koje znaju zadržati vodu poput spužve, što je neophodno za održavanje kože hidratiziranom i zaštićenom. K tome, sadrži druge funkcionalne tvari koje imaju važno umirujuće i ubalžujuće djelovanje: zato je tako ugodna za kožu sklonu svrbežu i pojavi crvenila.
Sljez krema obogaćena je ekstraktom kamilice i drugim biljkama sa zaštitnim i osnažujućim svojstvima, poput  bodljikave veprine, koja povoljno utječe na mikrocirkulaciju, i ehinaceje, koja podržava prirodnu obnovu kože.

Zašto je tako poseban

Ekstrakt crnog sljeza Just iznimno je bogat blagotvornim tvarima jer se dobiva pažljivim postupkom maceracije crnog sljeza porijeklom iz idealnog prirodnog okruženja.
Predan svom cilju dau cijelome svijetu osigura biljke najbolje kvalitete, laboratorij odabire   cvjetove vrste Malva sylvestris iz Kosova, zemlje poznate po dugoj tradiciji uzgoja ljekovitog bilja, koja se uzgaja prema organskim načelima. Cvjetovi se beru ručno i pažljivo suše, a sve to vrši specijalizirano i stručno osoblje: dobivena sirovina se potom obrađuje u Švicarskoj, kako bi se, pažljivim i sporim postupkom maceracije, dobio ekstrakt koji sadrži najbolji udio i koncentraciju funkcionalnih tvari.
K tome, suradnja Justa i lokalnog proizvođača, odabranog zbog njegovog iskustva i stručnosti,ima dodatni značaj po pitanju društvene odgovornosti, jer se njome jamče radna mjesta   stanovništvu koje je obilježeno teškom prošlošću.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više