Malva
sylvestris
Just-crni-sljez-sljez-emulzija-za-tijelo

Crni sljez

Sljez Emulzija za tijelo

Nježna hidratacija za cijelu obitelj

250 ml

Kako djeluje

Pruža koži tijela učinkovito hidratantno, zaštitno i umirujuće djelovanje zahvaljujući bogatstvu omekšavajućih prirodnih sastojaka, počevši od prvorazrednog ekstrakta crnog sljeza.
Već od prvog nanošenja, pruža trenutnu zaštitu i olakšanje koži koja je sklona svrbežu ili crvenilu: nakon samo tjedan dana korištenja, na koži izloženoj vanjskim utjecajima, vidljivo je  smanjenje dehidracije za 40% i crvenila za 30%*.
Zahvaljujući kremastoj i tekućoj teksturi i nedvojbenom cvjetnom mirisom, to je kultni proizvod koji milijuni kupaca sa zadovoljstvom svakodnevno koriste i prenose iz generacije u generaciju.

Kada koristiti

Za sve tipove kože, pa i onu najosjetljiviju.
Idealna i u slučaju neugodnih pojava na koži i iritacija, kao što primjerice može biti slučaj nakon depilacije.
Kod djece, za opuštajuću masažu s nježnim i mirisnim učinkom.
Nakon sunčanja, kao zamjena za losion poslije sunčanja za vraćanje hidratacije i prihranu kože.

Sinergija prirode na koži

U ovoj formuli glavnu ulogu ima sastojak koji je postao prava ikona u svijetu Justa, i privukao veliki interes znanstvene zajednice koja mu je samo u posljednjih 5 godina posvetila brojne kliničke studije: ekstrakt crnog sljeza.
Just dobro poznaje dragocjena svojstva ove biljke: vrlo je bogata sluzi, šećernim tvarima koje znaju zadržati vodu poput spužve, što je neophodno za održavanje kože hidratiziranom i zaštićenom. K tome, sadrži druge funkcionalne tvari koje imaju važno umirujuće i ublažujuće djelovanje: zato je tako ugodna za kožu sklonu svrbežu i pojavi crvenila.
Crnom sljezu se pridružuje ekstrakt kamilice koji podržava njegovo umirujuće djelovanje, i hranjiva mješavina biljnih ulja.
K tome, za još značajniji utjecaj, formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom i kompleksom hidratantnih tvari  sličan onome koji se prirodno nalazi u koži, poznat kao “prirodni faktor hidratacije”.

Zašto je tako poseban

Ekstrakt crnog sljeza Just iznimno je bogat blagotvornim tvarima jer se dobiva pažljivim postupkom maceracije crnog sljeza porijeklom iz idealnog prirodnog okruženja.
Predan svom cilju dau cijelome svijetu osigura biljke najbolje kvalitete, laboratorij odabire   cvjetove vrste Malva sylvestris iz Kosova, zemlje poznate po dugoj tradiciji uzgoja ljekovitog bilja, koja se uzgaja prema organskim načelima. Cvjetovi se beru ručno i pažljivo suše, a sve to vrši specijalizirano i stručno osoblje: dobivena sirovina se potom obrađuje u Švicarskoj, kako bi se, pažljivim i sporim postupkom maceracije, dobio ekstrakt koji sadrži najbolji udio i koncentraciju funkcionalnih tvari.
K tome, suradnja Justa i lokalnog proizvođača, odabranog zbog njegovog iskustva i stručnosti,  ima dodatni značaj po pitanju društvene odgovornosti, jer se njome jamče radna mjesta   stanovništvu koje je obilježeno teškom prošlošću.

* Kliničko ispitivanje provedeno na 20 dobrovoljaca. Rezultati se temelje na instrumentalnoj procjeni i to usporedbom područja od kojih je jedno tretirano Sljez Emulzijom za tijelo, a drugo ne. Oba područja su potom izložena djelovanju tvari koja ima nadražujuća svojstva.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više