Malva
sylvestris
Just-crni-sljez-sljez-pjena-za-tusiranje

Crni sljez

Sljez Pjena za tuširanje

“Učinak šlaga” sa srcem od crnog sljeza

300 ml

Kako djeluje

Nježno čisti bez narušavanja prirodne ravnoteže kože, ostavljajući je glatkom i mekom.
Putem sprej dozatora, oslobađa se mekana pjena  “s učinkom šlaga”, iznimno ugodna za masažu kože tijekom čišćenja.

Kada koristiti

Za sve tipove kože, i za najnježniju.

Sinergija prirode na koži

U ovoj formuli glavnu ulogu ima sastojak koji je postao prava ikona u svijetu Justa i privukao velik interes znanstvene zajednice koja mu je samo u posljednjih 5 godina posvetila brojne kliničke studije: ekstrakt crnog sljeza.
Just dobro poznaje dragocjena svojstva ove biljke: vrlo je bogata sluzi, šećernim tvarima koje znaju zadržati vodu poput spužve, što je neophodno za održavanje kože hidratiziranom i zaštićenom. K tome, sadrži druge funkcionalne tvari koje imaju važno umirujuće i ublažujuće djelovanje: zato je tako ugodna za kožu sklonu svrbežu i pojavi crvenila.
S crnim sljezom se spajaju nježne površinski aktivne tvari, biljni hidratizirajući ekstrakti manga i kivija i mješavina vitamina, za glatku i zaštićenu kožu.

Zašto je tako poseban

Ekstrakt crnog sljeza Just iznimno je bogat blagotvornim tvarima jer se dobiva pažljivim postupkom maceracije crnog sljeza porijeklom iz idealnog prirodnog okruženja.
Predan svom cilju da  u cijelome svijetu osigura biljke najbolje kvalitete, laboratorij odabire   cvjetove vrste Malva sylvestris iz Kosova, zemlje poznate po dugoj tradiciji uzgoja ljekovitog bilja, koja se uzgaja prema organskim načelima. Cvjetovi se beru ručno i pažljivo suše, a sve to vrši specijalizirano i stručno osoblje: dobivena sirovina se potom obrađuje u Švicarskoj, kako bi se, pažljivim i sporim postupkom maceracije, dobio ekstrakt koji sadrži najbolji udio i koncentraciju funkcionalnih tvari.
K tome, suradnja Justa i lokalnog proizvođača, odabranog zbog njegovog iskustva i stručnosti,  ima dodatni značaj po pitanju društvene odgovornosti, jer se njome jamče radna mjesta   stanovništvu koje je obilježeno teškom prošlošću.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više