Ciljani proizvodi

Krema vrtna grbica

Za ujednačen ten, protiv mrlja na koži

100 ml

Kako djeluje

Osmišljena u svrhu poboljšanja izgleda kože s pigmentacijskim mrljama, redovitom upotrebom je nježno ujednačuje.
Posebna kombinacija biljnih sastojaka pomaže i prevenirati i ublažiti mrlje djelujući ciljano upravo tamo gdje je potrebno, bez izbjeljivanja onih područja kože na kojima nema tamnih mrlja već pružajući koži homogen i blistav izgled.

 

Kada koristiti

Za sve, jer je korisna u prevenciji nastanka pigmentacijskih mrlja, a i za tretiranje već postojećih.
Idealna za sve one koji su skloni pojavi tamnih mrlja na koži, koje su učestalije kod zrelije kože i općenito onih koji provode puno vremena na otvorenom: Krema Vrtna grbica indicirana je za dodatni zaštitni učinak protiv prijevremenog starenja kože uzrokovanog  napadima vanjskih čimbenika (poput primjerice sunčevog zračenja) zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 15, no i općenito tijekom cijele godine za podupiranje kože u suzbijanju nastanka tamnih mrlja.
Indicirana za upotrebu za kožu tijela, lica i ruku.

Sinergija prirode na koži

Bazni je sastojak ove kreme dragocjen ekstrakt grbice švicarskog podrijetla i iz biološkog uzgoja.
Just odabire ovu biljku zbog bogatog sadržaja funkcionalnih tvari, koje su neophodne za ciljano suzbijanje prekomjernog nakupljanja melanina, i spaja je s izoflavonima soje, sa zaštitnim i antioksidativnim učinkom.
Izoflavoni k tome pospješuju proizvodnju kolagena, bjelančevine koja održava kožu toniziranom i kompaktnom:  tako se melanin može raspodijeliti na pravilniji način, izbjegavajući nakupljanje na određenim mjestima, što uzrokuje nastanak tamnih mrlja na koži.

Zašto je tako poseban

Laboratorij Just spaja glavne sastavnice formule (ekstrakt vrtne grbice i  izoflavone) u sklopu posebnog “kompleksa” koji je sadržan u liposomima, posebnim biljnim strukturama sferičnog oblika koje sadrže i štite aktivne tvari,  pospješuju njihovo postepeno otpuštanje i omogućuju ciljano djelovanje na mrlje, za ciljan i dugotrajan sinergijski učinak.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više