Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Klučna riječ: čistoća

Sada je pravi trenutak da koži posvetite učinkovitost San’aktiva Just… i to nije sve!

Već smo nekoliko tjedana u 2023.

... i ostvarivanje novogodišnjih odluka je na vrhuncu: na temelju raznih anketa, prvo je tromjesječje najpogodnije za primjenu u praksi onih obveza koje smo prepoznali kao prioritete za novu godinu.

Među njima su, kao što smo vidjeli, čvrsto na podiju razni ciljevi vezani uz psihofisičko dobrostanje: prije svega, redovito se posvetiti sportskoj aktivnosti (ili bar tako da premašimo razinu prijašnje godine), zdravijem životnom stilu, uravnoteženijoj prehrani. 

Ne iznenađuje dakle

... da u ovom razdoblju na naslovnicama novina i novinskih web-stranica prevladavaju članci i posebni prilozi o “strategijama pročišćavanja nakon blagdanskog pretjerivanja”.

Posebice, časopisi i blogovi o kuhanju su složni u savjetovanju menija na bazi tekućine,  voća,  povrća i drugih namirnica koje se preporučuju u svrhu pospješivanja tjelesne hidratacije i pročišćavanja organizma od prekomjernih toksina.  

Beauty svijet nije ništa drukčiji:

...  u wellnessima i drugim specijaliziranim centrima sve su brojniji “programi pročišćavanja” koji spajaju određenu dijetu s tretmanima u kojima možete uživati i prilikom kratkog odmora u wellness hotelu.

Dobar dio putopisnog novinarstva to dokazuje:  upravo ovo razdoblje, između božićnih i novogodišnjih večera i visokokaloričnih jela tipičnih za karnevalsko slavlje,  ispada najpopularnije za vikend u znaku detoksiciranja.

U Justovom svijetu nije potrebno otputovati:

... djelotvorna strategija za pročišćavanje je nadohvat ruke zavhaljujući prirodnoj kozmetologiji Made in Switzerland

Ključna je riječ San’aktiv, linija koja nalazi inspiraciju u hidroterapiji, koju Justov laboratoriji temeljito poznaje, i to upotrebom   dvaju proizvoda, poželjno u kombinaciji, s visokom učinkovitošću koja se odmah osjeti. 

San’activ Sol za kupanje

... mješavina je soli za kupanje s umirujućim biljnim ekstraktima i revitalizirajućim i oživljavajućim esencijalnim uljima u kombinaciji sa soli iz Mrtvog mora, poznate zbog bogatog sadržaja minerala i oligoelemenata što joj pridaje visoko remineralizirajući i pročišćavajući učinak.  

Otopljena u vodi za kupku, San’activ Sol za kupanje  pruža koži dubinski pročišćavajući učinak koji čini kožu čišćom, glađom i elastičnijom, ali nije to sve: pospješuje tretman protiv neestetskih kožnih nepravilnosti uzrokovanih celulitom, doprinosi zaštiti krhke kože i jačanju opuštajućeg djelovanja tople vode protiv umora

Detoks Piling za tijelo

 također sadrži glavni sastojak linije: dragocjenu sol iz Mrtvog mora, u kombinaciji sa šećerom i košticama marelica za nježno i učinkovito eksfolijantno djelovanje koje, tijekom pilinga, hidratizira i vraća koži minerale.

Dovoljno ga je isprobati kako biste shvatili koliko je proizvod jedinstven: trima vrstama granula različite veličine za odličan piling dodaju se sastojci s reminalizirajućim učinkom koji podržavaju djelovanje soli (poput spiruline i preslice), te hranjiva biljna ulja i esencijalna ulja koja pospješuju uklanjanje toksina.  

Rezultati su odmah vidljivi: koža je čišća i blistavija,  obnovljenog izgleda.

 

K tome,

... s Justom možete dodatno pospješiti svoje dobre namjere pridavanja pažnje  dobrostanju Vaše kože uz pomoć drugih prijedloga izvanredne učinkovitosti.  

Tijekom tople kupke možete se poslužiti svojstvima Morske kupke za učinak intenzivnog pročišćavanja, ili dodati vodi nekoliko kapi  Esencije Borovice za još jači drenažni učinak.

Na kraju, nakon detox tretmana, pravi je trenutak za  Shaping Body Fluid  i Lifting Fluid Decollete, dva proizvoda iz linije za suzbijanje celulita i učvršćivanje kože, protiv neestetskih kožnih nepravilnosti uzrokovanih celulitom, za preoblikovanje siluete i kontura grudi.  

Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.