Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Sunce Vas čeka!

Kakvu zaštitu tražite? Uz Just Vam je osigurana!

A Vi, koji ste faktor?

Ako Vas ovo pitanje pomalo zbunjuje… posjetite stranicu posvećenu Justovim proizvodima za sunčanje i saznat ćete o kojem je faktoru riječ! Riječ je o glavnoj temi u svijetu kozmetike za ovo doba godine: faktoru zaštite od sunca ili SPF-u iz engleskog “Sun Protection Factor”. Justov je švicarski laboratorij formulirao svoje proizvode za sunčanje da bi odgovorio širokom spektru potreba za zaštitom prema raznim tipovima kože, trenucima i uvjetima izlaganja sunčevim zrakama.

Na suncu, uvijek u top izdanju

Odaberite proizvod iz ponude s visokim faktorom zaštite (s SPF 50 i 30) i niskim faktorom zaštite (s SPF 6), od onih ciljanijih poput Kreme za lice 30 i verziji u spreju sa srednjim faktorom zaštite (Mlijeko za sunčanje u spreju s SPF 15). Kladimo se da ćete pronaći najadekvatniji proizvod prema tipu kože i vlastitoj “ljetnoj agendi”?

Samo dobro od sunca

Justovi proizvodi za sunčanje osiguravaju cijeloj obitelji ne samo adekvatnu zaštitu od UVA i UVB zračenja, već i ciljano djelovanje protiv oštećenja uzrokovanih infracrvenim zrakama, sve to u kombinaciji s brzoupijajućim i vodootpornim teksturama. I ne zaboravimo veliku novost 2021. godine: Gel poslije sunčanja, nedavno obogaćen novim biljnim ekstraktima da bi bio još ugodniji za Vašu kožu koja traži hidrataciju i olakšanje nakon svakog izlaganja suncu.

Prijatelji kože, prijatelji okoliša

Proizvodi za sunčanje, općenito, koji se koriste na plaži uz višestruku primjenu i dugotrajno kupanje u moru, s kože mogu prijeći u morski okoliš: zato postoji rizik od utjecaja posebno na osjetljiv ekosustav koraljnih grebana, koji je već doveden u popriličnu opasnost globalnim zagrijavanjem.

Upravo kako bismo ga maksimalno poštovali, Just je odabrao samo one faktore za zaštitu od sunca koji, osim što se duže zadržavaju na koži manje dospijevaju u more, pa tako nemaju štetan učinak na koraljne grebene.

Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.