Ciljani proizvodi

Novost Vodica za ispiranje usta

Trostruko djelovanje za potpunu oralnu higijenu

75 ml

Kako djeluje

Kao dopuna oralnoj higijeni, ima trostruko djelovanje za dobrostanje usta: štiti od bakterija koje uzrokuju zubni karijes, umiruje i jača sluznicu, te pruža dugotrajan osjećaj svježine.

Redovitom upotrebom, održava zube zaštićenima i zubno meso zdravim i otpornim na upale, osiguravajući svjež dah.

Kada koristiti

Nakon svakog pranja zubi i kada osjetite potrebu za trenutnim i dugotrajnim osjećajem svježine u istima.

Sinergija prirode na koži

Zahvaljujući kombinaciji ekstrakata milogleda i matičnjaka te esencijalnih ulja limuna i paprene metvice s antibakterijskim svojstvima, kojima se pridružuju funkcionalne tvari majčine dušice i metvice za dezinfekcijsko djelovanje, sprječava i smanjuje rizik od karijesa. Osim toga, bikarbonatne soli uravnotežuju pH vrijednost u ustima i učinkovito štite od kiselih tvari koje oslabljuju zubnu caklinu.

Biljni ekstrakti suzbijaju bakterije koje mogu prouzrokovati upalu zubnog mesa i sluznice, te ih istovremeno jačaju, sprječavajući neugodna stanja poput upale desni, paradentoze i afti, dok esencijalna ulja djeluju protiv lošeg zadaha.

Zašto je tako poseban

Ovo nije obična vodica za ispiranje usta, već formula obogaćena pažljivo odabranim sirovinama vrhunske kvalitete koje su spojene u savršenoj sinergiji, u kojoj se posebno ističu visokokvalitetna esencijalna ulja. Kako bi se sačuvale karakteristike i kozmetička svojstva, Just koristi bočicu od tamnog stakla za pakiranje, čime se štite dragocjeni sastojci od svjetlosti, osiguravajući stabilnost i visoku učinkovitost tijekom vremena.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više