Esencijalna ulja

Antistres

Savršena ravnoteža vedrine i poletnosti

10 ml

Kako djeluje

Mješavina 15 esencijalnih ulja spojenih u kompoziciju u kojoj dolaze do izražaja opuštajuća i poticajna svojstvasvake pojedine sastavnice.
Razrijeđeno u kremi, mlijeku za tijelo, ulju ili proizvodu za tuširanje ili kupanje, pomaže uravnotežiti kožu izloženu “stresu”, ugaslog tena i bez tonusa, dok oslobađa karakterističan nježno balzamični miris koji pozitivno djeluje na atmosferu: pomoću njezinih uravnotežujućih nota, priziva smirenost u slučaju napetosti i istodobno budi vitalnost suzbijajući osjećaj umora i bezvoljnosti

Kada koristiti

Svaki dan i u svako doba dana kada se želi djelovati uravnotežujuće na kožu, priuštite si ovu mješavinu i kroz masažu kada se osjećate napeto i ukočeno.
Dok povoljno djeluje na kožu, ugodna je i zbog njezinog mirisa, koji je blagotvoran osobito u stresnim situacijama ili kod nekakvih promjena u životu, u zahtjevnim i užurbanim razdobljima, kada se često javljaju promjene raspoloženja koje negativno utječu na opće dobrostanje.
Idealna prije odlaska na spavanje ali i ujutro, jer s jedne strane pospješuje miran san, a s druge strane pomaže da se ujutro probudite puni energije.

Sinergija prirode na koži

U mješavini Antistres zastupljena su u savršenoj ravnoteži esencijalna ulja 7 biljaka s opuštajućim učinkom(lavanda, atlaski cedar, geranij, kamilica, damašćanska ruža, hmelj, matičnjak) i 8 biljaka sa stimulirajućim učinkom(metvica, eukaliptus, citronela, ružmarin, bosiljak, komorač, borovica, bijeli bor).
Savršena sinergija u kojoj su u savršenoj ravnoteži objedinjene vrline sastojaka, te njihove pojedine cvjetne i travnate mirisne note.

Zašto je tako poseban

Za svoju istoimenuliniju, Just odabire samo esencijalna ulja dobivena iz biljaka koje se uzgajaju u njihovom prirodnom okruženju, najvišeg stupnja čistoće i visoke kvalitete: zato su bogate funkcionalnim tvarima iznimne vrijednosti pa stoga uspijevaju najbolje izraziti blagotvorne učinke Prirode za kožu i osjet njuha.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više