Esencijalna ulja

Energy+

Kad po kap, do uravnotežene energije

10 ml

Kako djeluje

Mješavina esencijalnih ulja dobivena od 6 biljaka poznatih po dragocjenim kozmetičkim svojstvima.
Razrijeđena u mlijeku za tijelo ili u proizvodu za tuširanje ili kupanje, čini svaki ritual dobrostanja kože blagotvornijim i ugodnijim: koža postaje toniziranija i elastičnija, a atmosfera se ispunjava njezinim specifičnim prštavim i slatkastim mirisom koji odiše pozitivnošću i željom za stvaranje skladnih odnosa s drugima.

Kada koristiti

Za one koji traže pravu dozu energije kada svakodnevne misli mogu narušiti britkost i dobro raspoloženje.
Za stvaranje skladnog zajedničkog ozračja: primjerice za bolji život i rad u kontaktu s drugima.
Za održavanje najvišeg stupnja pozitivnosti, primjerice tijekom napornog dana ali i za vrijeme dugih putovanja.

Sinergija prirode na koži

Energy+ nastaje izvornim spajanjem revitalizirajućih ulja (limun, limeta, limunska trava i poljska metvica) s uljima s harmonizirajućim svojstvima (naranča i citronela). Blagotvorna sinergija koja djeluje postupno i uravnoteženo: prštave citrusne note spajaju se s onim slatkastim kako bi se pospješio osjećaj po kojem je mješavina i dobila ime.

Zašto je tako poseban

Za svoju istoimenu liniju, Just odabire samo esencijalna ulja dobivena iz biljaka koje se uzgajaju u njihovom prirodnom okruženju, najvišeg stupnja čistoće i visoke kvalitete: zato su bogate funkcionalnim tvarima iznimne vrijednosti pa stoga uspijevaju najbolje izraziti blagotvorne učinke Prirode za kožu i osjet njuha.
Nije slučajnost to što se među agrumima sadržanim u formuli nalaze limun i slatka naranča, dva prvorazredna sastojka čija je  izvrsnost svojstvena svim Justovim biljkama:  primjerice, dok je prvi sastojak strogo talijanskog podrijetla i po svojoj kvaliteti poznat u cijelome svijetu,  drugi je poznat u svijetu fitokozmetike po njegovim svojstvima “razvedravanja”, jer vraća dobrostanje koži i raspoloženju.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više