Esencijalna ulja

Ulje limuna

Prštav saveznik kako biste se osjećali “obnovljeno i napunjeno”

10 ml

Kako djeluje

Esencijalno ulje dobiveno prešanjem kore prvoklasnog limuna.
Zahvaljujući funkcionalnim tvarima limuna, koje se u kozmetici cijene zbog učinka poticanja i podržavanja mikrocirkulacije u površinskim slojevima kože, pospješuje blistavost i čistoću kože kada se razrijedi u kremi za lice, mlijeku za tijelo ili proizvodu za tuširanje ili kupanje.
Istovremeno, oslobađa primamljive citrusne note za val nove energije i vitalnosti.

Kada koristiti

U slučaju ugaslog tena ili nečistoće kože, ali i kao podrška kozmetičkom tretmanu protiv neestetskih kožnih nepravilnosti  uzrokovanih celulitom.
Primjereno za naglašavanje blagodati opuštajuće masaže  ali i kod osjećaja umornih i teških nogu.
Zahvaljujući njegovom prštavom mirisu, osobito je primjeren kada je potreban energizirajući osjećaj, koristan u održavanju visoke razine tonusa i vitalne snage, koji su  važni u svakom trenutku, a posebno najesen i zimi kao najbolja podrška jačanju prirodne obrane organizma.

Sinergija prirode na koži

Za svoju esenciju, Just strogo odabire talijanske limune: proizvod nacionalne izvrsnosti, čija je kvaliteta poznata u cijelome svijetu, za osiguravanje visoko blagotvornih svojstava i nepogrešive arome proizvoda.

Zašto je tako poseban

Za cijelu liniju Esencijalna ulja, Just odabire samo esencije dobivene iz biljaka koje se uzgajaju u njihovom prirodnom okruženju, najvišeg stupnja čistoće i visoke kvalitete: zato su bogate funkcionalnim tvarima iznimne vrijednosti pa stoga uspijevaju najbolje izraziti sve blagodati Prirode za kožu i osjet njuha.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više