Lavandula
angustifolia
Just-esencijalna-ulja-esencijalno-ulje-lavande

Esencijalna ulja

Ulje lavande

Francuska lavanda koja miriše na vedrinu

10 ml

Kako djeluje

Esencijalno ulje dobiveno pažljivim postupkom destilacije cvjetova lavande, biljke poznate po  njezinim umirujućim svojstvima za kožu i njezinom mirisu, koji se cijeni zbog  opuštajućeg djelovanja koje pomaže u stvaranju osjećaja unutarnjeg mira i pospješuje san.

Kada koristiti

Za umirivanje kože i pružanje nježnog olakšanja u slučaju nečiste kože, blažih kožnih tegoba, ili crvenila, ali i u slučaju uboda insekata.
Za aromatičnu masažu koja koži pruža snažan učinak opuštanja: razrijeđeno u ulju ili kremi, pozitivno djeluje u slučaju napetosti.
Savršeno i na kraju dana, primjerice razrijeđen u omiljenom proizvodu za kupanje, za opuštajuću kupku, ili u mlijeku za tijelo za masažu uoči odlaska na spavanje.

Sinergija prirode na koži

Sirovina esencije koju potpisuje Just je prvorazredna: lavanda strogo potječe iz Francuske, točnije iz Provanse, vrlo poznate u cijelome svijetu. Njezini se cvjetovi pažljivo beru čim procvjetaju, u trenutku koji jamči najbolju koncentraciju blagotvornih tvari, takozvano “balzamično vrijeme”. Za dobivanje 1 kg esencije potrebno je destilirati 100 kg cvjetova lavande: dragocjeni koncentrat, kao dodatna potvrda dragocjenosti ovog proizvoda.
Glavni sastojak formule je sirovina najviše kvalitete: esencija lavande iz francuske Provanse, koja je posebno poznata u cijelom svijetu. Kako bi se dobilo oko 1 kg esencije potrebno je destilirati 100 kg cvjetova lavande: dragocjeni koncentrat, daljnji dokaz vrijednosti ovog proizvoda.

Zašto je tako poseban

Za cijelu liniju Esencijalna ulja, Just odabire samo esencije dobivene iz biljaka koje se uzgajaju u njihovom prirodnom okruženju, najvišeg stupnja čistoće i visoke kvalitete: zato su bogate funkcionalnim tvarima iznimne vrijednosti pa stoga uspijevaju najbolje izraziti blagotvorni učinak Prirode za kožu i osjet njuha.
MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više