Esencijalna ulja

Ulje 31

U svakoj kapi, originalno i jedinstveno dobrostanje

75 ml

Kako djeluje

Mješavina čistih esencijalnih ulja obogaćena biljnim ekstraktima: čak 31 biljka, odabranih i spojenih s velikim umijećem u kultni proizvod u kojem dolaze do izražaja njihova umirujuća, pročišćavajuća, stimulirajuća i tonificirajuća svojstva i koji oslobađa karakterističan balzamični miris.
Ulje 31 Just uspio je osvojiti milijune vjernih potrošača diljem svijeta zahvaljujući njegovoj izvanrednoj učinkovitosti budući da omogućuje brzu uspostavu osjećaja općeg dobrostanja  u brojnim situacijama, zahvaljujući različitim mogućnostima primjene: od opuštajućih masaža, razrijeđen u kremi, mlijeku ili ulju za masažu, toplih kupki, otopljen u kupki, ispiranja usta kod održavanja oralne higijene, ali i za oplemenjivanje inhalacija parom svojom balzamičnom notom, čime se pospješuje slobodnije disanje.

Kada koristiti

Svakodnevno, na brojne korisne i ugodne načine.

Sinergija prirode na koži

Stvaranjem Ulja 31, Justovo znanje i iskustvo u razvoju formulacija doseže svoj vrhunac, u savršenom spoju Prirode, tradicije i znanosti: rezultat je savršena i nedvojbena sinergija u kojoj je najviša razina čistoće i koncentracije funkcionalnih sastojaka izražena u visokoučinkovitoj formuli.
Justovo bogato znanje o ljekovitom bilju stvorilo je proizvod koji je osvojio srca brojnih generacija: njegova tajna leži u sposobnosti odabira, obrade, doziranja i miješanja apsolutno čistih i koncentriranih prirodnih sastojaka čije se djelovanje međusobno pospješuje.
Biljke koje sadrži, njih 31, dobro su poznate (lavanda, matičnjak, majčina dušica, eukaliptus, kadulja i brojne druge), no njihova je izvorna kombinacija tajna.
Tijekom desetljeća izvorna formula se nije mijenjala, i dan danas predstavlja savršenu sinergiju u kojoj dolaze do izražaja svojstva svake sadržane biljke, njih ukupno 31, u ime kontinuiteta koji oduvijek blagotvorno utječe na dobrostanje ljudi.

Zašto je tako poseban

To je remek-djelo Ulricha Jüstricha, Justovog utemeljitelja iz Švicarske, koji je nadahnuće pronašao u svojoj zemlji, u švicarskom kantonu Appenzell: prekrasnom kraju bogatom biljkama koje obiluju blagotvornim svojstvima, koja su proučavana stoljećima, svojevrsni ljekoviti vrt na otvorenom u blizini Bodenskog jezera.
Iz najbujnije Prirode rodila se  dobitna intuicija za stvaranje mješavine biljaka koje pružaju maksimalni blagotvorni učinak u vraćanju i održavanju svakodnevnog dobrostanja: iznimno visoka učinkovitost pretvorila je ovaj proizvod u pravu ikonu, jedinstvenu i originalnu.
Zbog toga ne strepi od imitacija: na tržištu ima puno ulja od bilja, ali Ulje 31 Just se razlikuje po svojoj nenadmašivoj izvrsnosti koja se odmah osjeti, u svakoj pojedinoj kapi.

 

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više