Esencijalna ulja

Ulje metvice

Više svježine i energije uz 3 vrste metvice

10 ml

Kako djeluje

Esencijalno ulje, dobiveno destilacijom vodenom parom savršeno uravnotežene kombinacije 3 vrste metvice: ekskluzivna mješavina koja omogućuje dobivanje esencije skladnih mirisnih nota, koja naglašava svojstva svake pojedine biljke, za uživanje u njihovim blagotvornim učincima.
Razrijeđeno u kremi, mlijeku za tijelo ili proizvodu za tuširanje ili kupanje, pruža koži osvježavajući i revitalizirajući učinak te olakšanje zahvaljujući bogatstvu tonizirajućih tvari, a istovremeno oslobađa osobito uravnotežen i ugodan miris metvice koji djeluje poticajno.

Kada koristiti

Za osvježavajući učinak na koži, vrlo ugodno ljeti i u svako doba godine, a osobito kada se provodi puno vremena u statičnim položajima i osjeti se određena težina u nogama.
Zahvaljujući tonificirajućim notama metvice, idealno je za studente i radnike koji moraju održavati visoku razinu koncentracije, za one koji se bave fizičkom aktivnošću, kao i za one koji su općenito suočeni s izazovnim situacijama.
Posebno ga vole one koji puno putuju, osobito autom, jer miris metvice blagotvorno utječe na osjećaj mučnine, ali i pomaže održati pozornost prilikom vožnje.

Sinergija prirode na koži

Justov je laboratorij odabrao 3 vrste metvice koje djeluju u međusobnoj sinergiji, stvorenoj kako bi se dobile uravnotežene, nježne i skladne mirisne note, ali i kako bi se na najbolji način iskoristila specifična aromaterapijska svojstva svake pojedine biljke.
Njihove se mirisne note međusobno spajaju kako bi se postigao još sveobuhvatniji poticajni učinak: paprena metvica je cijenjena zbog njezine sposobnosti pospješivanja koncentracije i budnostiklasasta metvica  zbog njezine sposobnosti podržavanja tjelesne aktivnosti svih vrsta; poljska metvica  zbog njezine sposobnosti pružanja olakšanja kod fizičkog i mentalnog stresa.

Zašto je tako poseban

Za cijelu liniju Esencijalna ulja, Just odabire samo esencije dobivene iz biljaka koje se uzgajaju u njihovom prirodnom okruženju, najvišeg stupnja čistoće i visoke kvalitete: zato su bogate funkcionalnim tvarima iznimne vrijednosti pa stoga uspijevaju najbolje izraziti blagotvorni učinak Prirode za kožu i osjet njuha.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više