Eucalyptus
globulus
Just-esencijalna-ulja-eukaliptusovo-ulje

Esencijalna ulja

Ulje eukaliptusa

Idealna balzamična čistoća za hladno doba godine

10 ml

Kako djeluje

Mješavina čistih esencijalnih ulja na bazi esencije eukaliptusa  obogaćena ekstraktom ehinaceje.
Jedinstvena sinergija koja čini Ulje eukaliptusa ugodnim za kožu zahvaljujući njegovoj kombinaciji sastojaka koji djeluju poticajno na cirkulaciju, a istovremeno svojim intenzivno balzamičnim biljkama blagotvorno utječe na osjetilo mirisa.
Dovoljno je dodati svega par kapi u toplu kupku kako bi ona bila još blagotvornija nakon što se kapi razrijede u kupki, u vodu kod parenja lica ili kod ispiranja grla, čemu se pribjegava kod prvih znakova nelagode: na taj je način okrepljujuća snaga tople vode potencirana vrlinama biljaka i njihovim mirisom koji priziva ozračje balzamične čistoće.

Kada koristiti

U svakom trenutku i u određenim zahtjevnijim razdobljima, poput promjene godišnjeg doba, a posebno zimi.
Za one koji provode puno vremena u zatvorenim prostorima, koji su možda i prepuni ljudi, za mirisnu notu koja pročišćuje i osvježava.
Za one koji traže podršku u osjećaju okrepe primjerice nakon oporavka od bolesti.

Sinergija prirode na koži

Esencijalno ulje eukaliptusa, koje se nalazi u srcu proizvoda u visokom udjelu, Just spaja s 5 esencijalnih ulja(ružmarin, paprena metvica, poljska metvica, hibridna lavanda ili lavandin i naranča) i ekstraktom ehinaceje za učinak jačanja prirodne obrane organizma: na taj način uspijeva najbolje naglasiti njihova svojstva i postići bolju ravnotežu formule.

Zašto je tako poseban

Bazi mješavine Justov laboratorij dodaje esencijalno ulje dobiveno iz listova eukaliptusa pažljivim postupkom destilacije vodenom parom. Neophodan sastojak za vraćanje dobrostanja, posebno uoči hladnog doba godine, a Just ga odabire zbog njegovog visokog udjela eukaliptola i drugih visoko balzamičnih funkcionalnih tvari.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više