Melaleuca
alternifolia
Just-esencijalna-ulja-esencijalno-ulje-tea-tree

Esencijalna ulja

Ulje Tea Tree

Pročišćavajući učinak za cijelu obitelj

10 ml

Kako djeluje

Esencijalno ulje, dobiveno postupkom destilacije listova stabla čajevca i obogaćeno dvama esencijalnim uljima (manuka i rosalina).
Zahvaljujući ovoj izvanrednoj sinergiji, razrijeđeno u kremi ima još intenzivnije a istovremeno nježno pročišćavajuće i umirujuće djelovanje.

Kada koristiti

U brojnim situacijama u kojima je potreban pročišćavajući učinak: za kožu, primjerice u slučaju nečistoća i sklonosti aknama, ali i kao dodatak sredstvima za čišćenje u domaćinstvu.
Kao kozmetički saveznik, pomaže koži kod kožnih stanja kao što su herpes, koji se često javlja u razdobljima stresa i oporavka od bolesti    koji se tipično dovode u vezu s promjenom godišnjeg doba, gljivične infekcije i manje kožne iritacije

Sinergija prirode na koži

U srcu proizvoda nalazi se sastojak iznimne kvalitete: esencijalno ulje čajevca, biljke porijeklom iz Australije s gotovo tisućljetnom uspješnom primjenom u fitoterapiji.
Danas su svojstva njezine esencije potkrijepljena brojnim znanstvenim studijama: nebrojene studije danas potvrđuju, a njihov je broj u stalnom porastu, da se njegovo djelovanje preporučuje u slučaju iritacija i kožnih tegoba  uzrokovanih virusima, bakterijama i gljivicama.
Takvo djelovanje pripisuje se bogatstvu tvari koje imaju dragocjena antimikrobna svojstva, a njihov udio treba biti prisutan u određenim postocima koje propisuje australska vlada kao standard kvalitete za esencijalno ulje čajevca.
Just odabire sastojak koji ne samo da poštuje zadane vrijednosti nego čak nadmašuje vrijednosti utvrđene propisom: njihova savršena ravnoteža, uz sinergiju cjelokupne formule, koja predviđa spajanje u idealnim omjerima s esencijama manuke i rosaline, određuje visoku učinkovitost i nježnost ovog proizvoda.
I nije to sve: esencijalno ulje Just dolazi od australskog proizvođača koji se bavi ekstrakcijom eteričnih ulja i poznat je po svojoj sposobnosti spajanja tradicije i tehnologije radi osiguravanja najbolje kvalitete.

Zašto je tako poseban

Za cijelu liniju Esencijalna ulja, Just odabire samo esencije dobivene iz biljaka koje se uzgajaju u njihovom prirodnom okruženju, najvišeg stupnja čistoće i visoke kvalitete: zato su bogate funkcionalnim tvarima iznimne vrijednosti pa stoga uspijevaju najbolje izraziti blagotvorne učinke Prirode za kožu i osjet njuha.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više