Vaccinium
myrtillus
Just-proizvodi-za-kosu-balzam-za-kosu

Proizvodi za kosu

Balzam za kosu

Oporavak koji štiti

150 ml

Kako djeluje

Idealan nakon svakog pranja radi lakšeg raspetljavanja i raščešljavanja, ali i povremeno kao maska ​​za kosu koja je pod stresom.
Jača kosu i uspostavlja ravnotežu vlasišta svojim hranjivim i umirujućim djelovanjem, štiti kosu od dehidracije i čini je mekšom i sjajnijom.
Hrani kosu od korijena do vrhova zahvaljujući bogatstvu tvari neophodnih za njezin metabolizam, jačajući je protiv rizika od pucanja.

Kada koristiti

Pogodan za sve, idealan za lomljivu kosu bez sjaja.
Posebno učinkovit za kuštravu kosu koja se teško raščešljava.
Namijenjen je smanjenju elektrostatskog naboja kose kako bi se smanjila njezina sklonost „naelektriziranosti“.
Za suhu, krhku ili oštećenu kosu, primjerice nakon ljeta, preporučuje se nanošenje kao maska koju treba pustiti da djeluje poput pakunga.

Sinergija prirode na koži

Justovi stručnjači formulatori kombiniraju različite sastojke odabrane zbog njihovih hranjivih, obnavljajućih i umirujućih svojstava, posebice ulje divlje borovnice koje kosu hrani naročito kvalitetnim lipidima.
Upravo su lipidi temeljni za održavanje i obnovu dobrostanja kose, osobito ako je izložena vanjskim utjecajima: iz tog razloga Just integrira njihov unos putem biometičkog ceramida, funkcionalnog principa biljnog podrijetla čija je struktura slična ceramidima koji su prirodno prisutni u kosi. Zahvaljujući ovoj karakteristici, jačaju kosu i zadržavaju hidrataciju iznutra za učinak obnovljene mekoće.
K tome, kombinacija esencijalnog ulja komorača i zelene metvice ima tonizirajući i uravnotežujući učinak na vlasište.

Zašto je tako poseban

Za ovaj proizvod s djelovanjem „2 u 1“ Just je formulirao dobro uravnoteženu konzistenciju što ga čini idealnim kako za njegovu glavnu namjenu kao balzam nakon šamponiranja, tako i kao povremenu masku za oštećenu kosu.
Čak i kod masne kose, uz nanošenje samo na vrhove, djelovanje će se osjetiti nakon svakog pranja; osim toga, prisutnost osvježavajućih i stimulirajućih esencijalnih ulja pridonosi osjećaju čiste i svježe kose ugodnog mirisa.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više