Proizvodi za kosu

Šampon za oštećenu i obojenu kosu

Hranjivo čišćenje za krhku i oštećenu kosu

250 ml

Kako djeluje

Nježno čisti, hrani i štiti oštećenu kosu bez sjaja zahvaljujući bogatom udjelu osnovnih tvari koje joj vraćaju dobrostanje.
Redovitim korištenjem kosa postaje jača, vidljivo ljepša i sjajnija.

Kada koristiti

Za kosu oštećenu zbog  utjecaja vanjskih čimbenika poput vremenskih uvjeta (sunce, vjetar i dr.) i kozmetičkih tretmana koji pretpostavljaju upotrebu sušila ili pegle za kosu te izbjeljivanja.
Prikladan za krhku kosu izloženu riziku lomljenja, kao u slučaju duge kose.

Sinergija prirode na koži

Idealana receptura za kosu zahvaljujući širokoj i dragocjenoj paleti prirodnih sastojaka: njegova je formula bogata biljnim ekstraktima (frankopanka, slad, preslica, bundeva, đumbir, damašćanska ruža i vanilija) sa zaštitnim i remineralizirajućim svojstvima u sinergiji s mješavinom esencijalnih ulja koja podržava dobrobit kose i vlasišta te pridonosi njezinom mirisu s bogatim i slasnim notama.
Sadrži kombinaciju osnovnih funkcionalnih sastojaka za dobro nahranjenu kosu: elemente u tragovima s učvršćujućim djelovanjem, vitamine koji djeluju regenerirajuće, lipide (među kojima se ističu omega 6 i 9 sadržane u sjemenkama bundeve, indicirane za krhku kosu sklonu pucanju) i keratin, za vidljivo zdraviju i snažniju kosu.

Zašto je tako poseban

Među brojnim sastojcima u srcu formule ističu se proteini odgovorni za učinak restrukturiranja kojim se podupire ojačana i dubinski obnovljena kosa.
Kako bi postigli ovaj rezultat, Justovi formulatori razvili su restrukturirajući kompleks koji se sastoji od 3 proteinska elementa: proteina pšenice i keratina, prisutnih i u obliku cjelovitih proteina i u manjem obliku, koje kosa posebice lako asimilira i koji su stoga još učinkovitiji u povećanju otpornosti njezine strukture.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više