Proizvodi za kosu

Novost Serum za kosu

Trenutna obnova za zdravu i lijepu kosu

120 ml

Kako djeluje

Serum za kosu s djelovanjem „5 u 1“: pruža kosi mekoću i sjaj, hrani je i štiti boju, a istovremeno olakšava raščešljavanje.
Od samog početka korištenja, kosa postaje vidljivo ljepša, mekša i sjajnija.
Učinci su vidljivi odmah, ali i tijekom vremena kroz redovitu upotrebu jer dubinski obnavlja kosu, dajući joj zdraviji, njegovani izgled i obavijajući je ugodnim mirisom sa slatkim notama oraha.

Kada koristiti

Za sve tipove kose, obojene i prirodne.
Pogodan u bilo koje doba godine, također i ljeti za zaštitu od oštećenja od sunca.
Osobito prikladan kada postoji veća potreba za intenzivnim popravkom i zaštitom.
Idealan za mokru kosu, raspršuje se po cijeloj dužini, ali se također može nanijeti samo na određena područja poput vrhova.
Pogodan i kao praktičan dodir dobrobiti i ljepote na suhoj kosi.

Sinergija prirode na koži

Formula se temelji na optimalnoj sinergiji biljnih sastojaka odabranih zbog njihove sposobnosti zaštite i jačanja kose, što također olakšava raščešljavanje.
Među glavnim komponentama, zaštitni i antioksidativni ekstrakti oraha i dragoljuba u kombinaciji s uljem podlanka i fitokeratinom stvaraju posebnu mješavinu biljnih proteina koja se „stapa“ s kosom, djelujući intenzivno iznutra i jačajući njezinu vanjsku strukturu.
Sadrži i poseban kompleks za raspetljavanje biljnog podrijetla koji pospješuje raščešljavanje kose.

Zašto je tako poseban

Učinkovitost Seruma za kosu ne samo da je odmah vidljiva, već je i potvrđena specifičnim ispitivanjem provedenim u vanjskom laboratoriju*.
Konstantnom upotrebom seruma, kosa (prirodne boje ili oštećena bojanjem odnosno dekoloriraranjem) se površinski i dubinski obnavlja i revitalizira i poprima zdraviji izgled cijelom dužinom, uključujući vrhove koji čine najnježniji dio kose i podložni su lomljenju.
Nadalje, kosa tretirana proizvodom, u usporedbi s netretiranom, zaštićenija je, sjajnija i intenzivnije boje.

* In vitro ispitivanje provedeno na 3 kategorijama kose (uzorci prirodnih, obojanih i izbijeljenih pramenova) s ciljem procjene zaštitnog učinka proizvoda i, općenito, obnavljajućeg djelovanja na kosu. Ocjenjivanje putem fotografske analize pomoću posebnog softvera.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više