Melaleuca
alternifolia
Just-proizvodi-za-kosu-sampon-tea-tree

Proizvodi za kosu

Šampon Tea Tree

Umirujuće čišćenje za osjetljivo vlasište

250 ml

Kako djeluje

Pruža kosi naročito nježno čišćenje, idealno za osjetljivo vlasište podložno manjim iritacijama.
Obogaćen je esencijalnim uljima čajevca, manuke i rosaline koji se spajaju s tenzidima koji povoljno djeluju na kožu: pomaže umiriti vlasište, pružajući olakšanje u slučaju nelagode i svrbeža, te pročišćava kožu i kosu od vanjskih agensa, kao što su smog i zagađenje.

Kada koristiti

Svaki dan, za sve tipove kose, a posebno za osjetljivo vlasište.
Pogodan i u slučaju kožnih tegoba poput dermatitisa.

Sinergija prirode na koži

Šampon Tea Tree sadrži kombinaciju pročišćavajućih tvari biljnog podrijetla koje pružaju učinkovito i istovremeno vrlo nježno čišćenje: u dodiru s vodom stvara se mekana pjena koju koža izvrsno podnosi i koja poboljšava hidrataciju kose.
Osim toga, visok udio esencijalnih ulja dobivenih iz biljaka poznatih po korisnim svojstvima za kožu i po prirodnom antimikrobnom djelovanju pomaže umiriti vlasište i djeluje pozitivno na postojeće iritacije: čajevac se kombinira s manukom i rosalinom, biljkama poznatim po umirujućem djelovanju u slučaju bakterijskih napada, koje ne samo da pojačavaju zaštitni učinak proizvoda na kožu, već i dodatno poboljšavaju njegovu podnošljivost.

Zašto je tako poseban

U središtu formule nalazi se bogatstvo izvrsnih biljnih sastojaka među kojima se ističe glavni sastojak formule: esencijalno ulje čajevca.
U fitoterapeutskom smislu ova biljka australskog podrijetla ima tisućljetnu tradiciju zahvaljujući svojstvima svoje esencije koja su potvrđena i znanstvenim istraživanjima: danas postoji preko 1600 studija koje potvrđuju njezino djelovanje indicirano u slučaju iritacija i nelagoda kože izazvanih virusima, bakterijama i gljivicama.
To je moguće zahvaljujući bogatstvu tvari koje podupiru antimikrobno djelovanje  i koje su prisutne u određenim postocima koje je australska vlada zakonom definirala kao standard kvalitete esencijalnog ulja čajevca. Just ne samo da poštuje te standarde, već ide i korak dalje i u svojoj formuli nudi veće postotke od onih predviđenih zakonom: njihova savršena ravnoteža, uz sinergiju cijele formule, zaslužna je za visoku učinkovitost i izuzetnu finoću Justovog Šampona Tea Tree.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više