Proizvodi za kosu

Šampon za podatnu kosu

Hidratantno čišćenje za sve tipove kose

250 ml

Kako djeluje

Pruža učinkovito i pažljivo čišćenje vlasišta i kose te istovremeno podržava pravilnu hidrataciju.
Posebna kombinacija deterdžentvih tvari na bazi šećera biljnog podrijetla koja stvara meku i dobro podnošljivu pjenu, pospješuje zaštitu od rizika isušivanja, a rezultat je zdrava kosa sjajnog izgleda.

Kada koristiti

Svaki dan, za sve tipove kose.
Za one koji često koriste šampon, primjerice osobe koje se bave sportom ili su sklone znojenju, jer štiti njihovu kosu od stresa opetovanog pranja.
Pogodan je osobito ljeti, kada vrućina isušuje kosu, što iziskuje češće pranje.

 

Sinergija prirode na koži

Formula proizlazi iz pomnog odabira i kombinacije brojnih sastojaka, poput ekstrakata crne zobi, vanilije i damašćanske ruže: zahvaljujući obilju funkcionalnih tvari, važnih kako za hidrataciju, tako i za zadržavanje vode, čini kosu mekšom i sjajnijom već od prve primjene.
Dodatak 12 esencijalnih ulja pomaže umiriti i vratiti vlasište u savršenu ravnotežu, uz originalnu mirisnu notu inspiriranu prvoklasnim izborom cvijeća, voća i biljaka.

Zašto je tako poseban

Ovu formulu laboratorij Just temelji na specifičnom kompleksu ekstrakta crne zobi i lecitina.
Sjemenke zobi bogate su šećerima, aminokiselinama i elementima u tragovima: osnovnim tvarima koje jamče izvrstan hidratantni i zaštitni učinak, tvoreći tanki zaštitni film na površini kose koji zatvara kutikule i sprečava dehidraciju, toliko da je njihovo djelovanje pokazalo poboljšanje strukture oštećene kose do 40%*.
Ova sposobnost obnavljanja dodatno je pojačana još jednim sastojkom u savršenoj sinergiji: sojinim lecitinom bogatim esencijalnim masnim kiselinama koje učinkovito štite kosu od dehidracije i čine je mekšom.

* Ispitivanje provedeno ex vivo na sastojku u usporedbi s netretiranom kosom non trattato.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više