Proizvodi za kosu

Šampon protiv prhuti

Specifično čišćenje u slučaju suhe prhuti

250 ml

Kako djeluje

Nježno čisti i istovremeno uspostavlja ravnotežu vlasišta, sprečavajući nastanak prhuti i pružajući trenutačno olakšanje u slučaju svrbeža.
Redovitim korištenjem uspostavlja se ispravno stanje vlasišta za zdraviju i ljepšu kosu bez prhuti.

Kada koristiti

U slučaju suhe prhuti koju karakterizira vlasište podložno dehidraciji i prhutanju.

Sinergija prirode na koži

Šampon protiv prhuti karakteriziraju sastojci odabrani posebno za umirivanje nadraženog vlasišta i sprečavanje stvaranja nove prhuti.
Pažljivo formulirana baza za čišćenje kombinirana je s bogatim udjelom ekstrakata koji umiruju i štite te esencijama koje podupiru potpuno dobrostanje kose: među ekstraktima ističe se lipa koja je vrlo hidratantna protiv prhutanja kože, dragoljub s izuzetnim pročišćavajućim djelovanjem te bijela vrba koja djeluje eksfolijacijski i antimikrobno, dok čak devet esencijalnih ulja u sinergiji doprinosi umirujućem i uravnotežujućem djelovanju na vlasište te šamponu daje svježi miris.

Zašto je tako poseban

Laboratorij Just svjestan je specifičnih stanja vlasišta podložnog suhoj prhuti: iz tog razloga posvećuje mu učinkovito pranje koje može ukloniti prisutne ljuskice prhuti, a istovremeno je nježno kako ne bi dodatno iritiralo kožu.
Kako bi postigao ovaj cilj, odabrao je kombinaciju deterdžentnih tvari prirodnog porijekla koje koža odlično podnosi, a također podupiru djelovanje protiv gljivica i bakterija uključenih u stvaranje peruti i odgovornih za svrbež.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više