Linum
   usitatissimum
Just-proizvodi-za-kosu-sampon-za-masnu-kos

Proizvodi za kosu

Šampon za masnu kosu

Dubinsko čišćenje za masnu kosu

250 ml

Kako djeluje

Specifičan šampon za masnu kosu, pruža intenzivno, ali nježno čišćenje.
Zahvaljujući biljnim sastojcima s pročišćavajućim i umirujućim djelovanjem, suzbija višak sebuma i obnavlja ravnotežu vlasišta za temeljito očišćenu, poletnu kosu ugodno obavijenu svježim mirisnim notama.

Kada koristiti

Kada je vlasište sklono stvaranju prekomjerne količine sebuma odgovornog za tipičan teški, masni izgled kose bez sjaja.
U posebnim stanjima koja zahtijevaju dubinsko čišćenje, na primjer za adolescente, za osobe koje žive u naročito zagađenim sredinama, za one koji pate od jakog znojenja.

Sinergija prirode na koži

Formula je bogata biljnim ekstraktima s pročišćavajućim i umirujućim djelovanjem koji su pomno odabrani da bi podržali dobrostanje masne kose: na primjer, sjemenke lana djeluju izuzetno umirujuće, dok su matičnjak i gospina vlas adstrigentni te pročišćavaju i uravnotežuju.
Djelovanje ekstrakata dodatno je potpomognuto mješavinom šest esencijalnih ulja, među kojima su eukaliptus i limun, kombiniranih kako bi proizvodu pružili svježi miris i istovremeno – zahvaljujući međusobnoj sinergiji – naglasili različite funkcije biljnih ekstrakata koji djeluju umirujuće, uravnotežuju proizvodnju sebuma i potiču mikrocirkulaciju vlasišta.
Osim toga, sposobnost oslobađanja kože od viška sebuma te uspostavljanja ravnoteže i stimuliranja opskrbe dragocjenim tvarima (poput cinka, osnovnog minerala za kosu) pospješuje zdrav ponovni rast kose.

Zašto je tako poseban

Laboratorij Just formulirao je ovaj proizvod posvećujući najveću pažnju njegovom cjelokupnom sastavu kako bi se postigla najbolja učinkovitost.
Počevši od tenzida: njegova baza sastoji se od dviju tvari čija kombinacija jamči izvrsno djelovanje.
Dok dubinski čiste, pogodujući ravnoteži i zaštiti vlasišta, pružaju deodorirajuće djelovanje za kosu koja je uvijek zaštićena od tipičnog neugodnog mirisa „masne kose“.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više