Epilobium
parviflorum
Just-proizvodi-za-kosu-sprej-za-vlasiste

Proizvodi za kosu

Sprej za vlasište

Ravnoteža koja jača, za rast zdrave kose

75 ml

Kako djeluje

Usmjeren posebno na vlasište koje predstavlja „tlo“ na kojem kosa raste, s uravnotežujućim, hranjivim, zaštitnim i jačajućim djelovanjem.
Prisutnost višestrukih biljnih ekstrakata indicirana je za poticanje površinske mikrocirkulacije kože, čime se pomaže u suzbijanju gubitka kose i potiče njezin prirodni rast.

 

Kada koristiti

Idealan za sve, za učinkovito preventivno djelovanje.
Nezamjenjiv za one koji pate od prekomjernog gubitka kose, redovito ili povremeno.
Za osobe koje trebaju posebno paziti na svoju kosu, također i zbog nasljednih čimbenika.
Tijekom razdoblja stresa ili u određenim situacijama poput promjene godišnjeg doba ili u određenim hormonalnim fazama.

Sinergija prirode na koži

Hranjiva receptura bogata biljnim ekstraktima, s dvjema esencijalnim uljama i čistom vodom iz alpskih vrhova: ova formula sadrži sve idealne tvari za jačanje korijena, čime se podržava ponovni rast kose.
Ovo važno osnažujuće djelovanje temelji se na sinergiji biljnih sastojaka u kombinaciji s kompleksom vitamina kako bi se kožu opskrbilo esencijalnim hranjivim tvarima i pomoglo joj da ponovno postigne punu funkcionalnost.
Bogat udio antioksidansa i umirujućih biljnih ekstrakata štiti od svakodnevnih vanjskih utjecaja poput onečišćenja i atmosferskih prilika, dok esencijalna ulja imaju osvježavajući i tonizirajući učinak kako bi se pružila najbolja potpora vitalnosti vlasišta.

 

Zašto je tako poseban

Osim formule, pažljivo je osmišljeno i pakiranje kako bi se osigurala učinkovitost i praktičnost upotrebe: sprej za vlasište lako se nanosi zahvaljujući bočici s dozirnom pumpicom koja omogućuje ciljanu primjenu na vlasište, čime se naglašava ciljano djelovanje i smanjuje nepotrebno rasipanje proizvoda.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više