Proizvodi za kosu

Šampon za sijedu i bijelu kosu

Čišćenje namijenjeno bijeloj, sijedoj i prosijedoj kosi

250 ml

Kako djeluje

Dok nježno čisti, pomaže u borbi protiv žutog odsjaja tipičnog za bijelu, sijedu ili prosijedu kosu.
Bogat biljnim sastojcima koji pružaju zaštitu, obnavljaju ravnotežu i imaju oživljavajuće djelovanje, redovitom upotrebom vraća sjaj kosi i daje joj življu i ujednačeniju nijansu.

Kada koristiti

Svaki dan za bijelu, sijedu i prosijedu kosu.
Idealan za „stariju“ kosu, ali i za mlađe osobe kojima kosa postaje sijeda zbog raznih čimbenika (kao što su genetska predispozicija, stres, pušenje, ali i kozmetičko dekoloriranje).

Sinergija prirode na koži

Ova formula, posebno osmišljena za oživljavanje prirodnog sjaja sijede kose te bogata biljnim ekstraktima i esencijalnim uljima djeluje na više fronti: osvjetljava kosu koja je izgubila sjaj zahvaljujući ekstraktima različka i đumbira te vraća ravnotežu vlasištu uz sinergijsko djelovanje šest umirujućih i aromatičnih esencijalnih ulja(uključujući lavandu, eukaliptus i citruse).
Također suzbija suhoću i dehidraciju kose, stanja koja često dolaze s godinama, zahvaljujući hidratantnom kompleksu na bazi crne zobi i lecitina koji učinkovito sprečava gubitak vode sadržane u kosi i tako je održava zdravijom i sjajnijom.

Zašto je tako poseban

Just dobro poznaje karakteristike kose sklone sijeđenju jer postupno nestaje prirodna proizvodnja pigmenata koji određuju njezinu boju.
Zbog toga ovaj namjenski šampon sadrži aktivne sastojke za suzbijanje preranog starenja kose kao što su biljni ekstrakti sa zaštitnim i antioksidativnim djelovanjem te ih podržava u kombinaciji s drugim komponentama: posebno plavim i ljubičastim pigmentima s tonirajućim djelovanjem.
Njihova boja nije vidljiva na kosi, ali budući da je vizualno u suprotnosti s narančastim i žutim tonovima, učinkovito podupire neutralizaciju neugodnih žućkastih odsjaja tipičnih za sijedu i dekoloriranu kosu.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više