Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Vital Just Gel za hidrataciju
NOVOST

Kako biste intenzivno „utažili žeđ“ kože lica.
Vital Just Gel za hidrataciju (Novost)
FUNKCIONALNI SASTOJCI

Posebno ga cijene oni koji vole svakodnevno čišćenje s proizvodima za umivanje, ova formula jamči licu odgovarajuću zaštitu već tijekom primjene: zahvaljujući kombinaciji ekstrakta runolista, stolisne ruže, pasje ruže i nerolijevog ulja koji su indicirani za sprječavanje iritacija.

Formulacija

Potpuno reformuliran na proljeće 2023., Vital Just Gel za hidrataciju je sada još učinkovitiji u pružanju koži lica pravog pravcatog tretmana “za gašenje žeđi” zahvaljujući intenzivno hidratizirajućem kompleksu s dvije vrste hijaluronske kiseline, u kombinaciji s posebnim sastojkom prirodnog podrijetla koji podupire  prirodnu proizvodnju iste od strane kože. Formula pruža još veću hidrataciju i zaštitu slijedom nedavne transformacije linije proizvoda Vital Just, na čelu sa sastojcima poput ekstrakta runolista i hidrolata alpske ruže, koji su tu dodatno potencirani dvama novim ekstraktima: indijskog ginsenga za zaštitu kože od plave svjetlosti kojom zrače elektronički uređaji i vrbovice s matirajućim učinkom.

Testiranje proizvoda

Dermatološki testirano.

Za detaljnije informacije
Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.