Vital just proizvodi za lice

Novost Noćna krema

Svaku večer, kao potpora prirodnoj noćnoj regeneraciji kože

50 ml

Kako djeluje

Krema za lice za prevenciju i tretman protiv starenja s intenzivnim obnavljajućim djelovanjem, osmišljena kako bi podržala prirodnu noćnu obnovu kože.
Bogatstvo specifičnih biljnih ekstrakata pospješuje opuštanje kože tijekom odmora, podupirući prirodni proces oporavka koji se aktivira tijekom noći. Kada se probudite, koža lica je kompaktnija, zategnutija, a opuštenijih crta.
Vrlo ugodna za nanošenje zahvaljujući tekućoj i glatkoj teksturi koja se brzo upija, obavija kožu intenzivnim i profinjenim cvjetnim mirisom.

Kada koristiti

Za potrebe regeneracije kože tijekom noći, što je zajedničko i mladoj i zreloj koži .
Idealna i kao prevencija i kao tretman kod već prisutnih bora i znakova starenja.

Sinergija prirode na koži

U proljeću 2023. godine, tim za Istraživanje i razvoj Just predlaže dva proizvoda za njegu lica koja se koriste u kombinaciji kako bi se poboljšala učinkovitost njihovog djelovanja na različite slojeve kože: Dnevna krema i Noćna krema, formulirane kako bi zadovoljile neophodnu potrebu kože u svakoj dobi: regeneraciju.
Temeljni prirodni proces za očuvanje zdravog i svježeg izgleda kože, koji Just podržava inovativnim formulama koje sadrže dvije švicarske biljke s intenzivnim regenerirajućim djelovanjem: runolist i alpska ruža, izabrane zbog svoje visoke anti-age učinkovitosti.
U ovu formulu Just unosi dva sastojka dobivena od alpske ruže, esencijalnu vodu i matične stanice: ekstrahirane u minimalnim količinama, a potom uzgojene u laboratoriju kako ne bi utjecale na postojanje ove rijetke biljke. Te su stanice važne za ciljano djelovanje podupiranja prirodne regeneracije kožne barijere, što kožu čini jačom, čvršćom i otpornijom, s manje vidljivim borama.
Njezina sinergija temeljena na runolistu, alpskoj ruži (čiji ekstrakt podržava regeneraciju dermisa, srednjeg sloja kože), divlje lavande i vitamina C, u kombinaciji s prirodnim omekšavajućim sastojcima, učinkovito potiče prirodnu regeneraciju kože da biste nakon buđenja otkrili vidljivo ljepšu i opušteniju kožu.

Zašto je tako poseban

Učinkovitost protiv starenja potvrđuju i stručnjaci i oni koji su je testirali na vlastitoj koži*: prema kliničkom ispitivanju kombinirane uporabe Dnevne kreme i Noćne kreme, nakon samo mjesec dana tretmana koža pokazuje manje duboke bore (-11%), izgleda glađe (+8%) i toniziranije (6%). Štoviše, gotovo svi sudionici testiranja smatraju kožu glađom (100% ispitanika), elastičnijom (95%) i zdravijeg izgleda (95%).

* Kliničko ispitivanje o kombiniranoj uporabi Dnevne i Noćne kreme provedeno u vanjskom Institutu na 20 dobrovoljaca s borama na licu i bez tonusa kože koji su 28 dana koristili ta dva proizvoda u kombinaciji. Rezultati (prosječne vrijednosti) na temelju 2 vrsta procjene: instrumentalna i subjektivna uz test samoprocjene.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više