Vital just proizvodi za lice

Piling

Ciljano pročišćavanje za kožu lica

50 ml

Kako djeluje

Kako biste koži svojeg lica posvetili dubinski pročišćavajući tretman, Just nudi učinkovitu i istovremenu nježnu formulu za piling: redovitom uporabom, nježno oslobađa kožu od nečistoća i priprema je za  sljedeće tretmane, ostavljajući je odmah glađom, mekšom i blistavom.

Kada koristiti

Barem jednom tjedno, za sve  tipove kože.

Sinergija prirode na koži

U ovoj formuli, laboratorij Just spaja mikročestice bambusa, s eksfolijantnim učinkom, s laticama galske ruže (pažljivo sušene kako bi se dobio prah s  eksfolijantim djelovanjem) i deterdžentnim tvarima: učinkovita kombinacija za dubinski pročišćenu kožu.

K tome, sadržana  hranjiva biljna ulja  i ekstrakti runolista i stolisne ruže, s umirujućim i ublažujućim djelovanjem, održavaju kožu svježom i hidratiziranom.

Zašto je tako poseban

Za sve svoje proizvode, Just odabire ekskluzivni ekstrakt runolista, jedinstvene i izvanredne vrijednosti.  Justov ekskluzivni ekstrakt ima izuzetne značajke za kožu, jer se dobiva od pažljivo odabranih i svježe obrađenih cvjetova runolista uzgojenog u idealnim okolišnim uvjetima na organskim plantažama rezerviranih za proizvodnju Just u švicarskim Vališkim Alpama.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više