Vital just proizvodi za lice

Novost Piling

Inovativni dubinski pročišćavajući tretman

50 ml

Kako djeluje

Pročišćavajući tretman specifičan za njegu lica u novom izdanju formule  za piling u obliku “uljnog gela, za visoko eksfolijacijsko i revitalizirajuće djelovanje koje je istovremeno nježno, uz dašak prihrane za kožu.
Redovitom upotrebom, održava kožu slobodnu od nečistoća i odmah glađom, mekšom i blistavijom nakon svakog nanošenja.

Kada koristiti

Barem 1/2 puta tjedno, za sve tipove kože.
Idealan i za  zahtjevniju kožu, poput zrele kože, za podupiranje njezine vitalnosti.

Sinergija prirode na koži

Kombinacija dviju granula s eksfolijativnim učinkom  različite jačine (bambus i hibiskus) spaja se s bazom biljnih ulja  moringe i argana, odabranih kako bi nakon tretmana koža bila izrazito meka, i s probranim sastojcima s antioksidativnim djelovanjem  (hidrolat alpske ruže i ekstrakt runolista i hibiskusa).
Ova je sinergija osmišljena kako bi, za vrijeme eksfolijacijskog djelovanja, formula imala još djelotvornije zaštitno i hranjivo djelovanje i anti-age učinak, za kožu koja odmah izgleda glađe i ljepše.

Zašto je tako poseban

Pri obnavljanju formule proizvoda 2023., laboratorij Just se odlučuje za inovativni kozmetički oblik “uljnog gela” u kojem su  u mekanoj uljnoj bazi sadržane biljne granule s eksfolijativnim djelovanjem. Takva baza pospješuje klizanje granula na koži i istovremeno zahvaćanje nečistoća.
K tome, ako pri nanošenju nastavite masirati proizvod vlažnim rukama i to vršeći laganu masažu kože lica, uljni gel se pretvara u nježnu “mliječnu pjenu” koja olakšava apsorpciju ulja i kasnije pomaže pri uklanjanju proizvoda tijekom ispiranja.
Uljna tekstura pogoduje masaži kože, koja blagotvorno djeluje i podupire  mikrocirkulaciju kože, za kožu koja je nakon tretmana  ne samo dubinski pročišćena već i sjajnija i vitalnija.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više