Vital just proizvodi za lice

Novost Dnevna krema

Svaki dan, obnova protiv znakova starenja

50 ml

Kako djeluje

Krema za lice za prevenciju i tretman protiv starenja s intenzivnim obnavljajućim djelovanjem, formulirana da zadovolji potrebe kože za jačanjem i zaštitom od vanjskih utjecaja tijekom dana.
Svakodnevno štiti, jača i obnavlja kožu, sprečava nastanak i ublažava znakove starenja, za glađi, toniziraniji i kompaktniji izgled kože.
Vrlo ugodna za nanošenje zahvaljujući tekućoj i glatkoj konzistenciji koja se brzo upija, obavija kožu intenzivnim i profinjenim cvjetnim mirisom. 

Kada koristiti

Za potrebe regeneracije kože tijekom dana, što je zajedničko i mladoj i zreloj koži .
Idealna i kao prevencija i kao tretman kod već prisutnih bora i znakova starenja.

Sinergija prirode na koži

U proljeću 2023. godine, tim za Istraživanje i razvoj Just predlaže dva proizvoda za njegu lica koja se koriste u kombinaciji kako bi se poboljšala učinkovitost njihovog djelovanja na različite slojeve kože: Dnevna krema i Noćna krema, formulirane kako bi zadovoljile neophodnu potrebu kože u svakoj dobi: regeneraciju.
Temeljni prirodni proces za očuvanje zdravog i svježeg izgleda kože, koji Just podržava inovativnim formulama koje sadrže dvije švicarske biljke s intenzivnim regenerirajućim djelovanjem: runolist i alpska ruža, izabrane zbog svoje visoke anti-age učinkovitosti.
U ovu formulu Just unosi dva sastojka dobivena od alpske ruže, esencijalnu vodu i matične stanice: ekstrahirane u minimalnim količinama, a potom uzgojene u laboratoriju kako ne bi utjecale na postojanje ove rijetke biljke. Te su stanice važne za ciljano djelovanje podupiranja prirodne regeneracije kožne barijere, što kožu čini jačom, čvršćom i otpornijom, s manje vidljivim borama.
U kombinaciji s ekstraktom runolista, antioksidativnim vitaminom C  i kombinacijom filtera za zaštitu od sunca s faktorom 15, nova dnevna krema stvorena je kako bi podržala prirodnu regeneraciju kože djelujući na epidermu, njezin vanjski sloj, kako bi se kožna barijera održala u najboljim uvjetima za zaštitu od okolišnih čimbenika odgovornih za njezino preuranjeno starenje.

Zašto je tako poseban

Učinkovitost protiv starenja potvrđuju i stručnjaci i oni koji su je testirali na vlastitoj koži*: prema kliničkom ispitivanju kombinirane uporabe Dnevne kreme i Noćne kreme, nakon samo mjesec dana tretmana koža pokazuje manje duboke bore (-11%), izgleda glađe (+8%) i toniziranije (6%). Štoviše, gotovo svi sudionici testiranja smatraju kožu glađom (100% ispitanika), elastičnijom (95%) i zdravijeg izgleda (95%).

* Kliničko ispitivanje o kombiniranoj uporabi Dnevne i Noćne kreme provedeno u vanjskom Institutu na 20 dobrovoljaca s borama na licu i bez tonusa kože koji su 28 dana koristili ta dva proizvoda u kombinaciji. Rezultati (prosječne vrijednosti) na temelju 2 vrsta procjene: instrumentalna i subjektivna uz test samoprocjene.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više