Vital just proizvodi za lice

Novost Krema za područje oko očiju

Ciljano anti-age djelovanje za najosjetljiviji dio lica

30 ml

Kako djeluje

Formulirana za kožu područja oko očiju, koje je najpodložnije  pojavi znakova starenja i umora (poput sitnih bora, podočnjaka i natečenih očiju).
Uz redovito nanošenje, dan za danom koža područja oko očiju  izgleda zaglađenije, mekše i opuštenije, za osvježen i blistav pogled.

Kada koristiti

Za sve tipove kože, uključujući najosjetljiviju kožu, i zahvaljujući tome što nema dodanih mirisa.
Indicirana i za mladu kožu, za prevenciju malih znakova isušivanja kože.

Sinergija prirode na koži

Od jeseni 2023., nova formula za ciljanije i potpunije djelovanje, s kremastim dodirom koji pruža još više prihrane.
Sastojci na čelu cijele linije proizvoda Vital Just (runolist i alpska ruža, s visokim anti-age učinkom) kombiniraju se s biljnim kompleksom s učinkom zatezanja za intenzivno zaštitno, zaglađujuće i omekšavajuće djelovanje, indicirano prilikom ublažavanja nepravilnosti na koži.
K tome, novi biljni kompleks  sinergijski spaja  ekstrakt bijelog gloga s ekstraktom jasmina i heljde, koji su korisna podrška za mikrocirkulaciju kože i suzbijanje nakupljanja tekućina i lipida koji uzrokuju nastanak tamnih podočnjaka i natečenih očiju.
Nadalje, dodatak probranih omekšavajućih biljnih sastojaka (karité maslac i ulje bijele limnante) čini teksturu kremastom, za dašak prihrane koji pomaže očuvati kožu još mekšom, glatkom i jačom.

Zašto je tako poseban

Učinkovitost je dokazana *: nakon samo mjesec dana tretmana, koža područja oko očiju je glađa (+9,2%) s ublaženim znakovima starenja u smislu  bora (- 17% dubine), podočnjaka (- 17% učinak  “tamnije kože”) i natečenih očiju (- 10% otečenost).
K tome, kliničko ocjenjivanje 2 od 3 žena (67%) ukazuje na smanjenje količine bora, ublaženu otečenost očiju (59%) i manje vidljive podočnjake (76%).
Rezultate potvrđuje i percepcija onih koji su je isprobali: 93% ispitanika vidi svoju kožu toniziraniju, s učinkom “revitaliziranog pogleda” i čak 100% njih ukazuje na cijenjeni učinak glatke i intenzivno hidratizirane kože i novu kremastu konzistenciju.

* Kliničko ispitivanje provedeno u vanjskom laboratoriju na 40 dobrovoljaca tijekom 28 dana, na temelju 3 vrsta ocjenjivanja: instrumentalno, mjerenjem specifičnih pokazatelja stanja kože (količina bora, dubina sitnih bora, intenzitet podočnjaka, jačina otečenosti); kliničko, putem specijalističke procjene smanjenja bora, otečenosti očiju i podočnjaka; subjektivno, putem upitnika za samoprocjenu.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više