Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Vital Just Dnevna krema
NOVOST

Svaki dan, regeneracija u borbi protiv starenja kože
Vital Just Dnevna krema (NOVOST)
FUNKCIONALNI SASTOJCI

Vitalnost rijetke planinske biljke  postaje intenzivna obnova za kožu. Od alpske ruže dobivaju se 3 sastojaka koji se nalaze u srži raznih formula Vital Just: iz cvijeta cvjetna vodica, iz lišća ekstrakt, a iz lisnih pupova matične stanice, ekstrahirane u minimalnim količinama i potom uzgojene u laboratoriju kako se ne bi ugrozio opstanak ove biljke.

Formulacija

U ovu formulu Just ubacuje dva sastojka dobivena iz alpske ruže, cvjetnu vodicu i matične stanice, neophodni za ciljano djelovanje podupiranja prirodne obnove epiderme, vanjskog sloja kože, za jaču, kompaktniju i otporniju kožu, s manje vidljivim znakovima starenja.

Kombinacija s ekstraktom runolista, antioksidativnim djelovanjem vitamina C i kombinacijom solarnih filtara sa zaštitnim faktorom 15, temelj je djelovanja podupiranja procesa prirodne obnove kože,  kako bi kožna barijera bila u najboljem stanju da se zaštiti od vanjskih utjecaja, glavnih krivaca prijevremenog starenja kože.       

Testiranje proizvoda

Dermatološki testirano.

Za detaljnije informacije
Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.