Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Vital Just Tonik za lice
NOVA FORMULA

Za lice, uravnotežujući osjećaj svježine protiv umora
Vital Just Tonik za lice (NOVA FORMULA)
FUNKCIONALNI SASTOJCI

Damašćanska ruža je vrlo cijenjena biljka podrijetlom iz Male Azije, a danas se proizvodi samo u Turskoj, Bugarskoj i Maroku. Damašćanska ruža koju koristi Just dolazi od jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača i bere se ručno na rigorozan način, kako bi se sačuvala najveća moguća količina funkcionalnih sastojaka. 

Formulacija

U jesen 2022. godine, Justov laboratorij je napravio kompletnu reformulaciju proizvoda: kao kod prethodne formule, bazu ponovno čini širok izbor sastojaka poznatih po njihovom značajnom zaštitnom djelovanju (ekstrakt runolista, esencijalna vodica damašćanske ruže, ekstrakt stolisne ruže), kojima se pridružuju nove, posebno dragocjene, sastavnice: vodica alpske ruže i ekstrakt pasje ruže.

K tome, dodavanjem osvježavajućeg kompleksa koji sadrži okruglolisnu metvicu, zeleni čaj i majčinu dušicu ova formula postaje ugodno vitalizirajuća i tonizirajuća za kožu lica.   

Testiranje proizvoda

Dermatološki testirano.

Za detaljnije informacije
Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.