Tople kupke i esencije

Alpska kupka

Stimulirajući komfor za Vašu kožu

250 ml

Kako djeluje

Sredstvo za čišćenje tijela bogato prirodnim sastojcima poznatih po tonificirajućem djelovanju, obogaćuje kupku i tuširanje nježnim deterdžentnim djelovanjem s dugotrajnim balzamičnim mirisom.
Zahvaljujući pomno odabranim biljnim ekstraktima (počevši od cvjetova sijena koji su poznati po ugodnom stimulirajućem učinku na kožu) u kombinaciji s toplom vodom pruža trenutačan osjećaj dobrostanja i olakšanja, što je posebno poželjno nakon bavljenja sportom ili kada se osjećamo „ukočeno“.

 

Kada koristiti

Prikladna u svakom trenutku, a posebno u hladnijim razdobljima.
Za one koji traže opuštajuće olakšanje za svoju kožu, primjerice nakon tjelesne aktivnosti, osobito u slučaju napetosti ili bola.
Zahvaljujući svojim svježim i balzamičnim mirisnim notama, ovo je najcjenjenije deterdžentno sredstvo marke Just u slučaju tegoba uzrokovanih prehladom.

Sinergija prirode na koži

U srcu proizvoda nalazi se visoka koncentracija alpskog bilja švicarskog podrijetla poznatog  u biljnoj  tradiciji, počevši od cvjetova sijena: mješavina probranog alpskog bilja obrađenog u skladu s pažljivim postupkom sušenja, fermentacije i sazrijevanja; nadalje, runolist, pravi dragulj među sirovinama koje Just odabire, iz ekskluzivnih ekoloških nasada u švicarskim Vališkim Alpama kojima upravljaju lokalne zajednice s ciljem održive proizvodnje.
Naročito bogati sastav u savršenoj sinergiji: cvjetovi sijena okrepljujućih svojstava najbolje nadopunjuju opuštajući učinak tople vode, dok kombinacija s umirujućim ekstraktima arnike i runolista podupire njihovo međusobno djelovanje. Na taj način, za vrijeme kupke ili tuširanja, koži omogućujemo uživanje ​​u tonizirajućem osjećaju obnovljenog dobrostanja.

Zašto je tako poseban

Kao i ostale Tople kupke, i ova se formula ističe visokim udjelom biljnih ekstrakata koje je Just odabrao na temelju svojstava po kojima su najpoznatiji i dobivenih najboljim metodama ekstrakcije, kako bi maksimalni učinak i koncentracija funkcionalnih tvari bili zajamčeni.
Određeni dijelovi biljke bogati funkcionalnim tvarima (poput listova, cvjetova ili korijena) podvrgavaju se dugom i intenzivnom postupku maceracije, a zatim filtriraju kako bi se dobio iznimno čist i koncentrirani ekstrakt.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više