Tople kupke i esencije

Detoks piling za tijelo

Detox strategija za glatku i blistavu kožu

150 ml

Kako djeluje

Učinkovit i nježan piling za tijelo s detoksikacijskim učinkom u tri faze: eksfolijacija, zahvaljujući trima vrstama granula prirodnog podrijetla; pomoć u uklanjanju nečistoća i toksina, zahvaljujući djelovanju mineralnih soli potpomognutih kompleksom esencijalnih ulja; uravnoteženje i jačanje kože.
Redovitim korištenjem tijekom tuširanja čini kožu svakim danom sve „življom“, čišćom i blistavijom.

 

Kada koristiti

U svakom trenutku, a posebno kada koža izgubi sjaj, primjerice na kraju zime ili u slučaju onečišćenja, stresa i loših navika poput pušenja ili neuravnotežene prehrane.

Sinergija prirode na koži

Izvanredna sinergija srca dragocjenih soli Mrtvog mora i bogate mješavine biljnih sastojaka: dragocjena sol Mrtvog mora spaja se sa šećerom i košticama marelice u učinkovitoj i nježnoj kombinaciji pilinga koji u isto vrijeme hidratizira i remineralizira kožu.
Detoks piling za tijelo razlikuje se od ostalih proizvoda za piling zbog formule koju karakterizira prisutnost triju vrsta granula različitih veličina, za jedinstven učinak zaglađivanja, i remineralizirajućih sastojaka koji podupiru djelovanje soli, poput praha alge spirulina i ekstrakta švicarske preslice.
Nadalje, formula je obogaćena hranjivim biljnim uljima (primjerice uljem avokada, koji obiluje esencijalnim masnim kiselinama) i mješavinom esencijalnih ulja koja, podupirući mikrocirkulaciju kože, potiču eliminaciju toksina i jačaju kožu.

Zašto je tako poseban

Ovaj piling osvaja svojom konzistencijom već na prvi dodir: formula u gelu se u dodiru s mokrom kožom pretvara u „mliječnu kremu“ koja se stapa s kožom, pružajući joj osjećaj laganog zaštitnog filma. Zahvaljujući ovom svojstvu, moguće je dozirati učinak pilinga na način da se proizvod umasira u suhu kožu  (na ona područja sa zadebljanom kožom poput laktova, koljena i peta) ili vlažnu kožu (primjerice na osjetljivu kožu dekoltea).

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više