Tople kupke i esencije

Gel za tuširanje Med, riža, mlijeko, zob

Nježno čišćenje za kožu cijele obitelji

250 ml

Kako djeluje

Sredstvo za čišćenje tijela u obliku gela na bazi nježnih tvari za čišćenje, obogaćeno odabranim prirodnim sastojcima.

Jamči odgovarajuće deterdžentno djelovanje za svaki tip kože koja je nakon svakog tuširanja meka, hidratizirana i baršunasta, obavijena mirisom sa slatkim notama mlijeka i meda.

Kada koristiti

Za sve tipove kože, a posebno za suhu, dehidriranu i osjetljivu kožu, poput one sklone svrbežu.

Za osobe koje se često tuširaju, primjerice nakon bazena i teretane.

Za sve koji vole slatku nježnost, poput djece, jer svojom ugodnom teksturom i karakterističnim „slasnim“ mirisom pravo je milovanje za kožu.

Posebno pogodan ljeti jer je nježan prema koži izloženoj suncu i poštuje njezinu elastičnost, pospješujući prekrasan ten.

Sinergija prirode na koži

Za najslađe sredstvo za čišćenje tijela u Justovom katalogu, laboratorij Just odabire kombinaciju mlijeka i meda s ekstraktima riže i zobi, a sve to obogaćeno proteinima pšenice koje obiluju neophodnim aminokiselinama za zaštićenu i hidratiziranu kožu.

Pravi „hranjivi recept“, naročito za suhu kožu: riža je prisutna u obliku ekstrakta i ulja kako bi se najbolje iskoristila njezina umirujuća i zaštitna svojstva zahvaljujući visokom udjelu provitamina A i E.

Zašto je tako poseban

Just je odabrao konzistenciju gela za „meku“ i laganu formulaciju, idealnu za čestu upotrebu, sposobnu poboljšati zaštitne, hidratantne i hranjive vrijednosti svojih sastojaka: na taj način, čak i osjetljiva koža – poput dječje – može uživati ​​u svakom tuširanju i uvijek biti mekana, bez ikakvog neugodnog osjećaja zategnutosti.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više