Tople kupke i esencije

Morska kupka

Za detoksicirajući učinak koji ostavlja kožu pročišćenom

250 ml

Kako djeluje

Sredstvo za čišćenje tijela bogato koncentriranim prirodnim sastojcima poznatim po pročišćavajućem djelovanju, obogaćuje kupku i tuširanje svojim nježnim deterdžentnim djelovanjem svježeg i dugotrajnog mirisa.
Zahvaljujući specifičnoj formuli na bazi probranih biljnih ekstrakata, obogaćenoj vitaminima, posebno je pogodna za nečistu i slabo toniziranu kožu.

Kada koristiti

Prikladna u svakom trenutku, a posebno kada je izgled kože narušen zbog prekomjernih nečistoća i toksina, primjerice tijekom promjena godišnjeg doba ili u stanjima stresa i oporavka.
Idealna u kombinaciji s tretmanom protiv kožnih nepravilnosti celulita ili detox dijetom.

Sinergija prirode na koži

Formula bazira na originalnoj kombinaciji sastojaka poznatih po svojem pročišćavajućem i detoksikacijskom djelovanju,  korisnog u podupiranju mikrocirkulacije kože i to: ekstrakti morskih algi (bogati mineralima, vitaminima i jodom) i zelenog čaja (koji potiče izlučivanje toksina i viška tekućine) u kombinaciji sa solima Mrtvog mora s visokim udjelom dragocjenih elemenata u tragovima.
Kombinacija koja ima pročišćavajući učinak na kožu, poboljšava njezin izgled i djeluje protiv gubitka tonusa i sjaja.
U skladu s Justovom filozofijom sastavljanja formulacija, svaka komponenta ovog proizvoda odabrana je s puno pažnje: primjerice, prisutnost probranih esencijalnih ulja poput motara, koje obiluje mineralnim solima, ne pruža proizvodu samo karakteristične „morske“ mirisne note, već dodatno podupire pročišćavajući učinak glavnih sastojaka.

Zašto je tako poseban

Kao i ostale Tople kupke, i ova se formula ističe visokim udjelom biljnih ekstrakata koje je Just odabrao na temelju svojstava po kojima su najpoznatiji i dobivenih najboljim metodama ekstrakcije, kako bi maksimalni učinak i koncentracija funkcionalnih tvari bili zajamčeni.
Određeni dijelovi biljke bogati funkcionalnim tvarima (poput listova, cvjetova ili korijena) podvrgavaju se dugom i intenzivnom postupku maceracije, a zatim filtriraju kako bi se dobio iznimno čist i koncentrirani ekstrakt.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više