Tople kupke i esencije

Esencija majčine dušice

Topla kupka s intenzivno balzamičnim svojstvima

75 ml

Kako djeluje

Esencija s ekstraktom i esencijalnim uljem majčine dušice i drugim odabranim esencijama.
U kadi, kupki za stopala i pod tušem, razrijeđena u deterdžentnom sredstvu, obogaćuje vodu blagotvornim djelovanjem ovog sastojka kako bi koži pružila revitalizirajući učinak. Istodobno oslobađa jedinstveni balzamični miris kojim se pojačavaju blagodati tople vode koja, u obliku pare, blagotvorno djeluje na disanje.

Kada koristiti

Pogodna u svakom trenutku, a posebno u hladnijim razdobljima.
Za obogaćivanje tople kupke antimikrobnim i pročišćavajućim svojstvima biljaka, korisnih za zaštitu i jačanje kože.
Za one koji se osjećaju umorno i iscrpljeno, primjerice tijekom oporavka, zahvaljujući revitalizirajućim svojstvima koja njezina esencijalna ulja pružaju koži.
Njezine balzamične note dolaze do izražaja kada želite disati slobodnije, posebno u trenucima kada je disanje otežano zimi, ali za vrijeme promjena godišnjeg doba ili prilikom naglih promjena temperature.

Sinergija prirode na koži

Pravi „eliksir“ s bogatim srcem majčine dušice, sadržana u proizvodu  u visokom udjelu u obliku esencijalnog ulja i ekstrakta.
Njegova balzamična svojstva na optimalan način podupire prisutnost eukaliptusa, poznatog po stimulirajućem i pročišćavajućem djelovanju, u kombinaciji s kaduljom kako bi se obostrano pojačala oživljavajuća svojstva i karakteristične mirisne note ovih biljaka.

Zašto je tako poseban

Esencije su oduvijek bile osnova Justovog asortimana. Ove povijesne formule, koje je osmislio genijalni um švicarskog osnivača Ulricha Jüstrich, s vremenom su stekle jedinstven i originalan identitet u kojemu se tradicija hidroterapije (prema kojoj je voda temeljni element za dobrobit cijelog organizma) savršeno povezuje s blagotvornim svojstvima esencijalnih ulja.
Jedinstvenost ovih formula također je izražena kroz još jednu karakteristiku: izvorni, intenzivan miris svake esencije, koji se ljubomorno čuva kao profesionalna tajna i koji je plod suradnje između Justa i stručnih majstora parfumerije počevši od ekskluzivnih mješavina esencijalnih ulja kojima se na najbolji način naglašavaju blagotvorna svojstva  proizvoda.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više