Tople kupke i esencije

Esencija ehinaceje

Za obnovljenu snagu kroz toplu kupku

75 ml

Kako djeluje

Esencija s ekstraktom ehinaceje i sibirskog ginsenga.
U kadi, kupki za stopala i pod tušem, razrijeđena u deterdžentnom sredstvu, obogaćuje vodu blagotvornim djelovanjem ovih sastojaka pružajući koži tonizirajući učinak koji podupire prirodnu obranu kože istovremeno oslobađajući poseban miris s citrusnim i biljnim notama.

 

Kada koristiti

Pogodna u svakom trenutku i naročito prikladna za pripremu za najzahtjevnija razdoblja, primjerice tijekom promjena godišnjeg doba – poput dolaska jeseni – ili u posebno stresnim trenucima, kako bi nam pružila osjećaj snage i otpornosti neophodan da bismo se uvijek osjećali u top formi.
Korisna kada trebate uravnoteženi osjećaj energiziranja, uz ritual koji vam pomaže da svoj dan nastavite na najbolji mogući način, bez previše intenzivnih stimulativnih senzacija.

Sinergija prirode na koži

Srce ove esencije čine ehinaceja i sibirski ginseng koji se koriste u kombinaciji i u visokom udjelu, a obogaćeno je ekstraktom đumbira koji naglašava njezina stimulativna svojstva: radi se o vrlo učinkovitoj kombinaciji zahvaljujući funkcionalnoj sinergiji sastojaka i jedinstvenom mirisu koji pruža osnažujući osjećaj okrepe.
Među svim vrstama ehinaceje, Just odabire purpureu zbog njezinog priznatog kozmetičkog djelovanja kojim podupire prirodne obrambene sposobnosti našeg tijela.

Zašto je tako poseban

Esencije su oduvijek bile osnova Justovog asortimana. Ove povijesne formule, koje je osmislio genijalni um švicarskog osnivača Ulricha Jüstrich, s vremenom su stekle jedinstven i originalan identitet u kojemu se tradicija hidroterapije (prema kojoj je voda temeljni element za dobrobit cijelog organizma) savršeno povezuje s blagotvornim svojstvima esencijalnih ulja.
Jedinstvenost ovih formula također je izražena kroz još jednu karakteristiku: izvorni, intenzivan miris svake esencije, koji se ljubomorno čuva kao profesionalna tajna i koji je plod suradnje između Justa i stručnih majstora parfumerije, počevši od ekskluzivnih mješavina esencijalnih ulja kojima se na najbolji način naglašavaju blagotvorna svojstva  proizvoda.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više