Tople kupke i esencije

Esencija borovice

Toplo pročišćavanje i okrepa

75 ml

Kako djeluje

Esencija s ekstraktom i esencijalnim uljem borovice s pročišćavajućim učinkom na kožu.
U kadi, kupki za stopala i pod tušem, razrijeđena u deterdžentom sredstvu, obogaćuje vodu blagotvornim djelovanjem ovog sastojka, pretvarajući kupku u   trenutak intenzivnog dobrostanja, posebno kada želite učinak olakšanja na koži i toplu i ugodnu atmosferu s karakterističnim balzamičnim mirisom.

Kada koristiti

Pogodna u svakom trenutku, a posebno u hladnijim razdobljima.
Za one koji traže umirujuće olakšanje na koži, primjerice nakon tjelesne aktivnosti, posebno u slučaju napetosti ili bola.
Korisna kao potpora tretmanu protiv kožnih nepravilnosti uzrokovanih celulitom i za oslobađanje kože od suvišnih nečistoća i toksina.
Također je dobrodošla u toploj vodi kupke za stopala, posebno za osobe koje stalno imaju osjećaj hladnih nogu.

Sinergija prirode na koži

Srce ovog proizvoda čini borovica u obliku ekstrakta i esencijalnog ulja kako bi se maksimalno naglasila sinergija različitih elemenata i pospješila povećana koncentracija funkcionalnih tvari.
Sposobnost borovice da pruži osjećaj olakšanja koži pojačana je kombinacijom s nekoliko pomno odabranih biljaka: vražjom kandžom (harpagofit), kojoj se pripisuje pozitivan učinak na kožu zahvaćenu manjim tegobama u mišićima i zglobovima, i arnikom koja naglašava njezino opuštajuće djelovanje.

Zašto je tako poseban

Esencije su oduvijek bile osnova Justovog asortimana. Ove povijesne formule, koje je osmislio genijalni um švicarskog osnivača Ulricha Jüstrich, s vremenom su stekle jedinstven i originalan identitet u kojemu se tradicija hidroterapije (prema kojoj je voda temeljni element za dobrobit cijelog organizma) savršeno povezuje s blagotvornim svojstvima esencijalnih ulja.
Jedinstvenost ovih formula također je izražena kroz još jednu karakteristiku: izvorni, intenzivan miris svake esencije, koji se ljubomorno čuva kao profesionalna tajna i koji je plod suradnje između Justa i stručnih majstora parfumerije počevši od ekskluzivnih mješavina esencijalnih ulja kojima se na najbolji način naglašavaju blagotvorna svojstva  proizvoda.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više