Tople kupke i esencije

Harmonizirajuća kupka

Uron u novi sklad i harmoniju

250 ml

Kako djeluje

Sredstvo za čišćenje tijela bogato koncentriranim prirodnim sastojcima koji djeluju uravnotežujuće i obogaćuju kupku, tuširanje i kupku za stopala, nježno čiste i ispuštaju  slatke i citrusne mirisne note.
Zahvaljujući formuli na temelju biljnih ekstrakata odabranih zbog poznatih blagotvornih svojstava  i blagotvornog  mirisa, obogaćenoj vitaminima, tijekom kupke pruža osjećaj regenerirajućeg dobrostanja uz intenzivan i dugotrajan učinak.

Kada koristiti

Prikladna u svakom trenutku, a posebno u teškim trenucima, kada se ne osjećamo baš najbolje.
Za pozitivan početak dana ili večernji ritual koji ostavlja ugodan osjećaj sklada i ravnoteže.

Sinergija prirode na koži

Ova formula kombinira dvije biljke koje se u biljnoj tradiciji  povezuju s obnavljanjem dobrog raspoloženja: gospinu travu i bergamot.
Zahvaljujući sinergiji ovih dvaju ekstrakata, koji su cijenjeni zbog uravnotežujućeg i umirujućeg djelovanja na kožu, proizvod savršeno nadopunjuje sposobnost tople vode da ublaži napetost: tijekom kupke ili tuširanja, savršena je kad želimo stvoriti ugodnu pozitivnu atmosferu.

Zašto je tako poseban

Kao i ostale Tople kupke, i ova se formula ističe visokim udjelom biljnih ekstrakata koje je Just odabrao na temelju svojstava po kojima su najpoznatiji i dobivenih najboljim metodama ekstrakcije, kako bi maksimalni učinak i koncentracija funkcionalnih tvari bili zajamčeni.
Određeni dijelovi biljke bogati funkcionalnim tvarima (poput listova, cvjetova ili korijena) podvrgavaju se dugom i intenzivnom postupku maceracije, a zatim filtriraju kako bi se dobio iznimno čist i koncentrirani ekstrakt. 

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više