Tople kupke i esencije

Esencija sandalovine

Skok u harmoniju osjetila

75 ml

Kako djeluje

Esencija sa srcem sandalovine, s 10 esencijalnih ulja i probranim biljnim ekstraktima.
U kadi, kupki za stopala i pod tušem, razrijeđena u deterdžentnom sredstvu, obogaćuje vodu blagotvornim djelovanjem ovog sastojaka kako bi pružila osjećaj intenzivne dobrobiti i obnovljene ravnoteže kože. U isto vrijeme, oslobađa senzualni i obavijajući miris, rezultat ekskluzivne mješavine esencija, koji izaziva osjećaj harmonije i sklada.

Kada koristiti

Pogodna u svakom trenutku, a posebno nakon napornog dana.
Cijenjena u lošim treucima, kada nam je prijeko potreban regenerirajući ritual protiv briga i lošeg raspoloženja, ili kada se jednostavno želite razmaziti i potpuno prepustiti.

Sinergija prirode na koži

Znalačka kombinacija esencijalnih ulja (poput pačulija, jasmina, ylang ylanga, palmarose) pažljivo je izbalansirana kako bi podržala čisto srce sandalovine, prisutno u obliku esencijalnog ulja i ekstrakta, potpomognuto dragocjenim ekstraktima irisa i rodijole: na ovaj su način stručnjaci za formulacije Just stvorili dragocjen proizvod intenzivnog mirisa koji izaziva ugodan osjećaj harmonije, u svakoj kapi.

Zašto je tako poseban

Esencije su oduvijek bile osnova Justovog asortimana. Ove povijesne formule, koje je osmislio genijalni um švicarskog osnivača Ulricha Jüstrich, s vremenom su stekle jedinstven i originalan identitet u kojemu se tradicija hidroterapije (prema kojoj je voda temeljni element za dobrobit cijelog organizma) savršeno povezuje s blagotvornim svojstvima esencijalnih ulja.
Jedinstvenost ovih formula također je izražena kroz još jednu karakteristiku: izvorni, intenzivan miris svake esencije, koji se ljubomorno čuva kao profesionalna tajna i koji je plod suradnje između Justa i stručnih majstora parfumerije počevši od ekskluzivnih mješavina esencijalnih ulja kojima se na najbolji način naglašavaju blagotvorna svojstva  proizvoda.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više