Tople kupke i esencije

San’activ sol za kupanje

Saveznici u detox učinku

500 gr

Kako djeluje

Dragocjena mješavina soli za kupanje na bazi soli Mrtvog mora, obogaćena probranim biljnim komponentama.
Otopljena u vodi, učinkovito podupire intenzivan učinak pročišćavanja kože u slučaju nakupljanja toksina: na taj način pomaže u održavanju kože u dobrom stanju, te joj vraća pravilnu ravnotežu.
Zahvaljujući svojstvima pojedinih sastavnica, također pojačava sposobnost tople kupke da „otpusti“ napetost i manje tegobe u mišićima.

 

Kada koristiti

U svakom trenutku za blagotvornu kupku za kožu i osjećaj generalnog dobrog raspoloženja.
Kao vrijedan kozmetički saveznik u tretmanima detoksikacije i za suzbijanje kožnih nepravilnosti uzrokovanih celulitom.
Pogodna i za krhku kožu te kod problema povezanih s psorijazom i dermatitisom, zahvaljujući sadržanim mineralima koji su dragocjeni za kožu.
Osobito se preporučuje nakon sportskih aktivnosti te u najzahtjevnijim i najstresnijim trenucima, kada trebamo kupku s posebno naglašenim djelovanjem protiv umora.

Sinergija prirode na koži

Ova vrlo cijenjena formulacija bazira se na solima Mrtvog mora u sinergiji s pažljivo odabranim biljnim sastojcima koji podupiru njihovu učinkovitost na jedinstven i originalan način, uključujući ekstrakte i esencijalna ulja.
Kombinacija sljeza i kamilice štiti kožu od možebitnih iritacija, vraća joj ravnotežu i istovremeno je jača, dok brojne esencije (uključujući bor, borovicu i ružmarin) i ekstrakt majčine dušice i pirike doprinose revitalizirajućem učinku i smanjenju umora .

Zašto je tako poseban

Srž ove formule Just se za više od 90% sastoji od soli Mrtvog mora, koja je poznata po izvrsnoj kvaliteti jer je posebno čista i sastavom bogata mineralima i elementima u tragovima poput magnezija, kalcija i kalija: otopljena u vodi, ima detoksikacijsko, uravnotežujuće i remineralizirajuće djelovanje, korisno za ravnotežu i zaštitu kože.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više