Tople kupke i esencije

Relaksirajuća kupka

Uron u maksimalno opuštanje

250 ml

Kako djeluje

Sredstvo za čišćenje tijela bogato prirodnim sastojcima koji su poznati po svojem opuštajućem djelovanju i obogaćuju kupku, tuširanje i kupku za stopala nježnim deterdžentnim djelovanjem s umirujućim dodirom i dugotrajnim cvjetnim mirisom.
Visoki udio biljnih ekstrakata koji prizivaju osjećaj mira, u kombinaciji s toplom vodom tijekom kupke ili tuširanja, potiče osjećaj dubokog dobrostanja koji poziva na opuštanje.

Kada koristiti

Prikladna u svakom trenutku, a posebno na kraju dana kao priprema za dobar san uz opuštajuću kupku.
Za one koji vole male rituale uz koje je lakše „isključiti se“ nakon užurbanog dana i udaljiti se od briga.
Pogodno za djecu.

Sinergija prirode na koži

Laboratorij u Švicarskoj odabire dva umirujuća biljna sastojka koji imaju jake temelje u biljnoj  tradiciji: valerijanu i bijeli glog.
Ove dvije ljekovite biljke poznate po opuštajućim i umirujućim svojstvima cijenjene su u slučajevima jakog stresa, uznemirenosti ili emocionalne napetosti te su korisne u borbi protiv poteškoća s uspavljivanjem: korištenjem sinergije njihovih ekstrakata, Just je stvorio proizvod koji u kombinaciji s toplom vodom pruža koži osjećaj olakšanja i umirivanja, idealan za blagotvornu kupku na kraju dana.
Nadalje, njegove posebne, intenzivno cvjetne mirisne note rezultat su pažljive kombinacije koncentriranih esencija cvijeća s umirujućim svojstvima, poput ljubice i osmantusa: dvije biljke koje se savršeno slažu s glavnim biljnim sastojcima, čiji miris pobuđuje osjećaj smirenosti koji je posebno važan u najizazovnijim trenucima i ujedno blagotvorno djeluje protiv negativnih misli.

Zašto je tako poseban

Kao i ostale Tople kupke, i ova se formula ističe visokim udjelom biljnih ekstrakata koje je Just odabrao na temelju svojstava po kojima su najpoznatiji i dobivenih najboljim metodama ekstrakcije, kako bi maksimalni učinak i koncentracija funkcionalnih tvari bili zajamčeni.
Određeni dijelovi biljke bogati funkcionalnim tvarima (poput listova, cvjetova ili korijena) podvrgavaju se dugom i intenzivnom postupku maceracije, a zatim filtriraju kako bi se dobio iznimno čist i koncentrirani ekstrakt.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više