Tople kupke i esencije

Esencija matičnjaka

Maksimalno opuštanje putem tople vode

75 ml

Kako djeluje

Esencija s ekstraktom matičnjaka s umirujućim svojstvima za kožu.
U kadi, kupki za stopala i pod tušem, razrijeđena u deterdžentnom sredstvu, obogaćuje vodu blagotvornim djelovanjem ovog sastojaka kako bi pružila osjećaj intenzivnog dobrostanja s opuštajućim učinkom na kožu. Istodobno oslobađa slatki miris koji je nastao sinergijom pomno odabranih biljaka i pobuđuje osjećaj spokojne vedrine.

Kada koristiti

Pogodna u svakom trenutku, a posebno na kraju dana, kao priprema za dobar san uz opuštajuću kupku.
Posebno korisna u najzahtjevnijim i stresnim razdobljima, primjerice zbog posla ili tijekom studiranja.

Sinergija prirode na koži

Kako bi pojačao opuštajuću moć tople kupke, laboratorij Just odabire ekstrakt dobiven iz listova švicarskog matičnjaka i spaja ga s esencijalnim uljima kamilice i lavande: ove tri biljke poznate su ne samo po svojem zaštitnom učinku na kožu, već i po umirujućim svojstvima koja pridonose blagotvornom djelovanju mirisnih nota proizvoda kada želite postići i zadržati osjećaj mira i opuštenosti.

Zašto je tako poseban

Esencije su oduvijek bile osnova Justovog asortimana. Ove povijesne formule, koje je osmislio genijalni um švicarskog osnivača Ulricha Jüstrich, s vremenom su stekle jedinstven i originalan identitet u kojemu se tradicija hidroterapije (prema kojoj je voda temeljni element za dobrobit cijelog organizma) savršeno povezuje s blagotvornim svojstvima esencijalnih ulja.
Jedinstvenost ovih formula također je izražena kroz još jednu karakteristiku: izvorni, intenzivan miris svake esencije, koji se ljubomorno čuva kao profesionalna tajna i koji je plod suradnje između Justa i stručnih majstora parfumerije počevši od ekskluzivnih mješavina esencijalnih ulja kojima se na najbolji način naglašavaju blagotvorna svojstva  proizvoda.

MADE IN SWITZERLAND KONTAKT

Katalog

Otkrijte online katalog i inspirirajte se

Saznaj više

Pridružite se nam!

Trenutak blagostanja za otkrivanje Just proizvoda

Otkrijte više